Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Panevėžyje“ rungtyniaus abu broliai Eliošiai

„Panevėžio“ klube šį sezoną rungtyniaus broliai Eliošiai. Gruodžio mėnesį su klubu sutartį pasirašė Tautvydas, o šią savaitę tai padarė jo brolis Tadas.
Tadas Eliošius
Tadas Eliošius / nuotr. fk-panevezys.lt

28-erių metų saugas pirmąsias futbolo treniruotes pradėjo lankyti gimtojoje Ukmergėje. Sulaukęs vos 13-os metų, Tadas Eliošius išvyko Į Marijampolės sporto mokyklą, o dar po metų ilgesniam laikui apsistojo šalies sostinėje.

T.Eliošius rungtyniavo visų amžiaus grupių (U-17, U-19 ir U-21) Lietuvos rinktinėse, buvo įtrauktas ir į nacionalinės šalies rinktinės kandidatų sąrašą.

Visą savo karjerą futbolininkas praleido Lietuvoje. Tadui Eliošiui teko rungtyniauti „Vilniaus“, „Vėtros“, „Kruojos“, „Sūduvos“, „Atlanto“, „Šiaulių“ ir „Jonavos“ komandose.

Iš dabartinės ekipos sudėties Tadui Eliošiui kartu vienoje komandoje teko žaisti su Vytu Gašpuičiu, Tomu Salamanavičiumi, bet daugiausia sezonų futbolininkas kartu žaidė Jonavoje su savo jaunesniuoju broliu Tautvydu.

Tadui Eliošiui per savo karjerą teko rungtyniauti įvairiose pozicijose.

„Labai dažnai man tekdavo įvairiose komandose keisti pozicijas. Man labiausiai patinka rungtyniauti saugų grandyje, bet ne kartą teko žaisti ir gynėju, ir puolėju. Nuo to laiko kai pradėjau rungtyniauti Lietuvos A lygoje, neteko žaisti tik dvejose pozicijose – vartininko bei vidurio gynėjo“, – prisiminimais su FK „Panevėžys“ svetaine dalinosi komandos naujokas.

Tadas Eliošius tikisi su komandos draugais daug nuveikti Lietuvos A lygos čempionate.

„Visi sunkiai, negailėdami savęs, dirba per treniruotes. Labai svarbu gerai pasiruošti artėjančiam sezonui. Nuo pasiruošimo ciklo didžia dalimi priklausys mūsų rezultatai. Šiuo metu komandoje yra ir jaunų, ir patyrusių futbolininkų. Mūsų potencialas didelis ir jį stengsimės kaip galima geriau išnaudoti“, – optimizmo nestokojo T.Eliošius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius