-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Panevėžys“ pratęsė tradiciją – žengė į LFF taurės pusfinalį

„Panevėžio“ futbolo klubas pratęsė pastarųjų metų tradiciją ir žengė į „Hegelmann LFF taurės“ varžybų pusfinalį.
Ernestas Veliulis
Ernestas Veliulis / fk-panevezys.lt nuotr.

Aukštaitijos sostinės komanda su vyr. trenerio poste šį kartą buvusiu Dainiumi Glevecku priešakyje svečiuose 2:0 (2:0) nugalėjo „Marijampolė City“ futbolininkus.

Įveikę šią „Optibet Pirmos lygos“ atstovę, panevėžiečiai pusfinalio etape stos į kovą su Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa. Kitame pusfinalyje Vilniaus „Žalgiris“ kausis su „Kauno Žalgiriu“.

VIDEO: Hegelmann LFF taurė: „Marijampolė City“ – FK „Panevėžys“

Pirmasis pavojingai marijampoliečių vartams pagrasino Adnanas Bašičius, kuriam nepavyko sėkmingai perkelti kamuolio per vartininką. Kiek vėliau du kartus pavojingai atakavo Jeffrey Sarpongas – pirmame etape smūgį atrėmė vartų sargas, o antroje situacijoje kamuolį nuo vartų linijos išmušė Marijampolės klubo žaidėjas.

30-ąją minutę „Panevėžys“ išsiveržė į priekį. Gerą perdavimą į baudos aikštelę atlikęs Tautvydas Eliošius stebėjo, kaip į starto sudėtį sugrįžęs Ernestas Veliulis nuo virpsto nukreipė kamuolį į vartus. Pastarasis vėliau neišnaudojo dar vienos progos, bet 45-ąją minutę J. Sarpongo perdavimą pavertė dubliu.

„Marijampolė City“ ekipa išsiskyrė tik vienu pavojingesniu brazilo Higoro smūgiu, kurį atrėmė į rikiuotę grįžęs Rafaelis Broetto.

Antrame kėlinyje varžovai atliko keletą tolimesnių smūgių, o ryškiausias „Panevėžio“ epizodas priklausė Ariagneriui Smithui – puolėjas suklaidino du varžovus ir sukirto kamuolį į virpstą. Be to, šanso dvikovoje sulaukė saugas Ronaldas Misiūnas.

Pergalę iškovojęs „Panevėžys“ prieš rinktinių pertrauką sužais dar vieną vienerias rungtynes – tai bus „Optibet A lygos“ 30-ojo turo akistata su FA „Šiauliai“ futbolininkais. Rugsėjo 17 dieną, šeštadienį, mačas svečiuose prasidės nuo 19 val., praneša „Panevėžio“ klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius