Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio futbolo čempionato atranka: Šiaurės Amerikos zonoje trečiąjį kelialapį pagriebė Hondūras

Sužaidus tris paskutines atrankos į pasaulio futbolo čempionatą rungtynes Šiaurės, Centrinės Amerikos ir Karibų jūros salų (CONCACAF) atrankos zonoje lemiamą kelialapį į Braziliją iškovojo Hondūro nacionalinė rinktinė.
Hondūro futbolininkai
Hondūro futbolininkai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lemiamose rungtynėse Hondūro futbolininkai išvykoje iškovojo lygiąsias mače su autsaidere Jamaika – 2:2. Jau antrą mačo minutę Carlosas Costly išvedė svečius į priekį, tačiau po akimirkos Jorge Aaronas Clarosas Juarezas įsimušė į savus vartus.

Maynoras Figueroa dar pirmajame kėlinyje rezultatą vėl persvėrė Hondūro naudai, tačiau 59 minutę jamaikietis Rodolphas Austinas 11 metrų baudiniu rezultatą išlygino. Hondūro ekipai lygiųjų pakako ir komanda iškovojo kelialapį į antrą iš eilės ir trečią šalies istorijoje pasaulio futbolo čempionatą.

Hondūrui koją galėjo pakišti nebent pralaimėjimas ir Meksikos rinktinės pergalė, tačiau pastaroji patyrė dar vieną pralaimėjimą – svečiuose 1:2 neprilygo kelialapį jau anksčiau turėjusiai Kosta Rikai.

Atrankos zonos nugalėtoja JAV rinktinė paskutinėse rungtynėse išvykoje 3:2 palaužė priešpaskutinėje vietoje likusią Panamą.

Ketvirtoje vietoje likusi Meksikos rinktinė dėl patekimo į pasaulio čempionatą žais pereinamąsias rungtynes su Naujosios Zelandijos ekipa. Pirmas mačas vyks lapkričio 13 arba 14 dieną Meksikoje, atsakomasis susitikimas – lapkričio 20-ąją Naujojoje Zelandijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius