Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio futbolo čempionui – praktikantės kaltinimai seksualiniu priekabiavimu

Buvęs Ispanijos rinktinės atakų lyderis Davidas Villa turi rimtų nemalonumų. Pasaulio ir Europos čempioną šiomis dienomis pasivijo kelių metų nemaloni istorija.

Buvusi „New York City“ klubo praktikantė tviteryje papasakojo istoriją apie tai, jog Niujorke yra patyrusi D.Villos priekabiavimą.

„Priekabiavimas buvo siaubingas, todėl iki šiol ima šiurpas vien nuo minties apie darbą profesionaliame sporte. Vis dar negaliu lankytis stadionuose ir buvau priversta visiškai pakeisti darbo pobūdį“, – prisipažino mergina.

Merginos teigimu, gavusi galimybę stažuotis Niujorko klube ji įgyvendino vieną savo svajonių, tačiau tuomet patyrė seksualinį priekabiavimą.

„Vietoj savo svajonės turėjau kiekvieną dieną kęsti Davido Villos grabaliojimus, o klubo vadovybė į tai nereagavo ir netgi šaipydavosi. – rėžė moteris. – Net neabejoju, kad D.Villa net neprisimena mano vardo, nes niekada vardu nevadino. Nebuvo nė dienos, kai jis manęs nepalietė. Jis – blogiausias žmogus, kurį esu sutikusi.“

„New York City“ klube D.Villa rungtyniavo 2014–2018 metais. Praėjusį sezoną 38-erių puolėjas praleido Japonijoje, Kobės „Vissel“ klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius