-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio futbolo žvaigždėmis viliojusi Lietuvos futbolo diena nieko nesudomino, todėl neįvyks

Lietuvos futbolo A lygos sezonas šiemet buvo planuojamas atidaryti su trenksmu – Kauno „Žalgirio“ arenoje šeštadienį, kovo pirmą dieną turėjo vykti futbolo šventė su ryškiomis pasaulinio lygio žvaigždėmis. Ant krepšinio arenoje įrengtos futbolo aikštės buvo kviečiamos išbėgti garsio futbolo asmenybės – Mateja Kežmanas, Hernanas Crespo, Frankas Rijkaardas, Jose Luisas Chilavertas ir Predragas Mijatovičius. Bet, pasirodo, krepšinio šalyje nėra vietos futbolui.
„Bangos“ futbolininkų triumfas
„Bangos“ futbolininkų triumfas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Nei planuotas renginys, nei futbolo žvaigždės Lietuvos sporto aistruolių nesudomino. Neoficialiai teigiama, kad į futbolo šventę buvo parduota vos 500 bilietų. Tad organizatoriai suskubo atšaukti grandiozinę šventę.

Žiūrovų renginys nesudomino

„Atsiprašome, bet, deja, turime pranešti nemalonią žinią – „Futbolo diena 2014“ renginys, kovo 1-ąją turėjęs sudrebinti Kauno „Žalgirio“ areną, yra atšaukiamas, – skelbia šventės rengėjai. – Iki paskutinės minutės stengėmės daryti viską, kad renginys įvyktų. Bet dėl mažo žiūrovų susidomėjimo šiuo renginiu esame priversti atsisakyti sumanymo į Lietuvą atvežti praeityje gerai žinomus pasaulio futbolininkus. 

Iki paskutinės minutės stengėmės daryti viską, kad renginys įvyktų. Bet dėl mažo žiūrovų susidomėjimo šiuo renginiu esame priversti atsisakyti sumanymo į Lietuvą atvežti praeityje gerai žinomus pasaulio futbolininkus. 

Visi žiūrovų išleisti pinigai už bilietus bus sugrąžinti. Tai galima padaryti artimiausioje „Bilietai. lt“ bilietų platinimo vietoje.

Dėkojame visiems dalyviams, visiems sporto aistruoliams už supratingumą ir siūlome nenukabinti nosies – futbolas Lietuvoje stiprės ir toliau“.

Žvaigždės brangios

„Į Lietuvą galima atvežti bet kurio lygio žvaigždę, tačiau tam ne visada užtenka pinigų. Pavyzdžiui, Zinedine'as Zidane'as ar Luisas Figo kainuoja maždaug triskart daugiau nei tie, kurie atvyks“, – dar sausį teigė vienas šventės organizatorių, „Matthew Stannford“ atstovas Vytautas Jasutis.

Renginio organizatoriams pasikviesti futbolo žvaigždes neva kainavo apie 300 tūkst. litų , o lėšos buvo renkamos iš privačių rėmėjų.

Organizatorių teigimu, kovo 1 dieną turėjęs įvykti analogų pasaulyje neturintis renginys, mat futbolas  buvo planuojamas žaisti krepšinio arenoje. „Žalgirio“ arenoje per šventę turėjo tilpti apie 10 tūkst. žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius