Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodymą UEFA Europos lygoje „Banga“ sieks užbaigti garbingai

Liepos 7 dieną, ketvirtadienį, Gargždų „Bangos“ futbolininkai svečiuose žais atsakomąsias UEFA Europos lygos pirmojo kvalifikacinio etapo rungtynes su Agdamo „Quarabagh“ klubu iš Azerbaidžano.
Arminas Narbekovas
Arminas Narbekovas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pirmąsias rungtynes namuose gargždiškiai pralaimėjo 0:4, ir praktiškai prarado galimybes turnyre žengti toliau. „Bangos“ treneris Arminas Narbekovas teigė, kad jo auklėtiniai Azerbaidžane tiesiog sieks sužaisti garbingai.

– Su kokia nuotaika „Banga“ vyksta į Azerbaidžaną?

– Nuotaika geresnė. Paskutinės rungtynės A lygoje parodė, kad pirmame susitikime su „Qarabagh“ neišlaikėme įtampos, perdegėme. Rungtynėse su „Sūduva“ žaidėme tikrai gerai („Banga“ laimėjo 1:0, – red. past.), kombinavome, bandėme kurti. Dabar artimiausios čempionato rungtynės bus tik po trijų savaičių, tad norisi Baku kuo geriau pasirodyti, kad garbingai užbaigtume Europos lygos etapą.

– Koks rezultatas galėtų būti įvardytas garbingu?

– 0:4 buvo labai skaudus rezultatas. Galima ir pralošti, bet garbingai, kad nebūtų visiško palaužimo.

– Tikriausiai bus pasikeitimų sudėtyje?

– Traumuoti A.Ostapas, C.Ekwegwo, R.Grudys ir M.Choružis. Negalės rungtyniauti ir S.Tatiefangas. Be to, nežinia, kaip bus su M.Bitinu. Tad pasikeitimų tikrai bus. Po rungtynių su „Qarabagh“ turėsime pauzę, per kurią stengsimės atsigauti, kad pratęsdami čempionatą dvikovoje su „Ekranu“ jau turėtume stipriausią sudėtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius