Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Pasivijo sena nuodėmė: JAV treneris pripažino spyręs būsimai žmonai

JAV futbolo federacija (USSF) antradienį paskelbė, kad ėmėsi tyrimo dėl istorijos, nutikusios dar 1991-siais. Šalies rinktinės treneris Greggas Berhalteris pats pripažino, kad tuomet spyrė savo būsimai žmonai.

Federacija pasamdė teisininkų komandą, kuri tiria įvykį. Pridedama, kad tiek pats treneris, tiek ir jo žmona Rosalind „atvirai kalba“ apie šį įvykį.

USSF žada artimiausiomis dienomis paskelbti, kas treniruos šalies rinktinę draugiškose rungtynėse prieš Serbiją (sausio 25 d.) ir Kolumbiją (sausio 28 d.).

Pasaulio čempionate JAV savo pasirodymą baigė pralaimėjimu Nyderlandams aštuntfinalyje.

„Pasaulio čempionato metu nežinomas asmuo susisiekė su JAV futbolo federacija teigdamas, kad turi informacijos, kuri mane patrauks. Tai bandymas ištraukti kai ką asmeniško iš labai tolimos praeities.

1991-siais aš sutikau savo sielos partnerę. Mes susitikinėjome keturis mėnesius, kai tai nutiko. Vieną vakarą gėrėme vietiniame bare ir smarkiai susipykome. Veiksmas persikėlė į lauką. Buvo imtasi veiksmų – aš spyriau jai į kojas“, – pats pranešime pasakojo G.Berhalteris.

„Pasiteisinimų jokių šioje vietoje būti negali, – tęsė treneris. – Tai buvo gėdingas įvykis, kurio gailiuosi iki pat šiandien. Tuomet aš iškart atsiprašiau Rosalind, tačiau, suprantama, ji nieko su manimi tęsti nenorėjo. Pasakiau savo tėvams, šeimai, draugams, prisiėmiau visą atsakomybę. Rosalind taip pat viską papasakojo artimiesiems.

Teisėsauga niekada nebuvo įtraukta į šį įvykį. Aš savanoriškai ėmiau ieškoti pagalbos, kad galėčiau mokytis, augti ir stiebtis aukštyn. Tai vienas geriausių mano sprendimų. Iki šios dienos toks elgesys nėra pasikartojęs.“

Treneris su žmona neseniai minėjo 25-erių metų santuokos sukaktį.

JAV rinktinės treneriu G.Berhalteris paskirtas 2018-siais. Jis atvedė komandą į 37 pergales, patyrė 11 pralaimėjimų ir 12 kartų sužaidė lygiosiomis.

„Nekantrauju toliau kalbėtis su futbolo federacija apie savo ateitį“, – sakė G.Berhalteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje