-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė Marijampolės „Sūduvos“ repeticija baigėsi lygiosiomis

2019 metų sezonui besirengianti Lietuvos futbolo čempionė Marijampolės „Sūduva“ treniruočių stovykloje Kipre per paskutiniąsias kontrolines rungtynes su Aradipu „Ermis“ sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:1).
Marijampolės „Sūduva“
Marijampolės „Sūduva“ / Evaldo Šemioto nuotr.

Lietuvos čempionams vienintelį įvartį 15 min. pelnė Sandro Gotalas, prie tolimojo virpsto sulaukęs puikaus Andro Švrljugos perdavimo iš dešiniojo atakos krašto.

Kipro aukščiausioje lygoje rungtyniaujantys aikštės šeimininkai rezultatą išlygino 38 min., kai įmušė 11 metrų baudinį.

Pirmajame kėlinyje aikštėje vyko apylygis žaidimas, nors kiek dažniau kamuolį valdė ir pavojingiau atakavo „Sūduva“. Po pertraukos abi ekipos atliko daug keitimų ir jau Ignui Plūkui keletą kartų teko gelbėti marijampoliečius po pavojingų kipriečių smūgių.

Paskutinėmis rungtynių minutėmis „Sūduva“ galėjo išplėšti pergalę, bet iš patogios padėties galva smūgiavęs Gratas Sirgėdas pasiuntė kamuolį virš vartų.

Marijampolės ekipoje šį kartą mačą pradėjo I. Plūkas, A. Švrljuga, Semiras Kerla, Algis Jankauskas, Aleksandras Živanovičius, Vaidas Slavickas, Giedrius Matulevičius, Ovidijus Verbickas, Paulius Golubickas, S. Gotalas ir Tosaintas Rickettsas. Po keitimų aikštėje pasirodė Eligijus Jankauskas, Gratas Sirgėdas, Renatas Banevičius, Martynas Medelinskas, Marius Činikas ir Dominykas Barauskas.

Iš Kipro į Marijampolę „Sūduva“ grįš vasario 15-ąją, savaitę treniruosis namie, o vasario 24-ąją stos į kovą su Vilniaus „Žalgiriu“ dėl pirmojo sezono trofėjaus – „Betsafe LFF Supertaurės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius