Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pau Moreris rungtynėse su „Atlantu“ nori ne tik pergalės

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai šį penktadienį namuose A lygos 11-ojo turo rungtynėse priims Klaipėdos „Atlantą“ ir sieks reabilituotis už prieš savaitę patirtą kluptelėjimą.
Pau Moreris
Pau Moreris / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Geriausiu Lietuvos čempionato balandžio mėnesio futbolininku išrinktas Pau Moreris prieš svarbią penktadienio akistatą sako, kad komanda padarė išvadas.

„Pralaimėjimas „Riteriams“ buvo labai nemalonus, o prieš „Panevėžį“ nepaisant pergalės nedemonstravome gero futbolo. Dabar privalome įveikti „Atlantą“, susigrąžinti pasitikėjimą savimi ir pasisemti gerų emocijų. Noriu po rungtynių sugrįžti į namus žinodamas, kad ne tik laimėjome, bet ir parodėme kokybišką futbolą“, – fkzalgiris.lt kalbėjo P.Moreris.

Noriu po rungtynių sugrįžti į namus žinodamas, kad ne tik laimėjome, bet ir parodėme kokybišką futbolą

Ispano sąskaitoje šiame sezone jau keturi įvarčiai ir trys rezultatyvūs perdavimai. Tiesa, praėjusiame ture jis į aikštę žengė po keitimo. Treneris Marekas Zubas pastaruoju metu išbandė įvairias taktines naujoves, tačiau į tai P.Moreris žiūri pozityviai.

„Ertonas Fejzullahu ilgą laiką buvo traumuotas, tačiau dabar jis žingsnis po žingsnio įgauna sportinę formą. Jis nori padėti komandai, o mes – jam. Komandai labai naudinga, kad atvyksta tokio lygio žaidėjai ir mes galime išbandyti įvairias taktikas, būti lankstesni. Normalu, kad viskam reikia laiko ir ne iš karto pavyksta įgyvendinti visus trenerių sumanymus, bet aš tikiu, kad viskas bus gerai“ – tikino jis.

Apie „Atlanto“ komandą 23-ejų futbolininkas spėjo susidaryti nuomonę iš pirmojo tarpusavio mačo.

VIDEO: P.Moreris: „Turime laimėti ir parodyti gerą futbolą“

„Klaipėdoje vyko atkakli kova. Pirmajame kėlinyje mus keletą kartų išgelbėjo Armantas Vitkauskas ir nedaug trūko, kad po pirmojo kėlinio būtume besivejančių vaidmenyje. Antrajame kėlinyje įmušėme baudinį, o vėliau dar du įvarčius per trumpą laiko tarpą. Tos rungtynės parodė, kad negalime atsipalaiduoti. Dabar žaisime namuose ir visi labai norime padovanoti gražią pergalę tiek sau, tiek fanams“, – šypsodamasis teigė jis.

Rungtynės Vilniaus LFF stadione tarp „Žalgirio“ ir „Atlanto“ šį penktadienį prasidės 19 val. Bilietus platina bilietai.lt. Išankstiniai bilietai pigesni, rungtynių dieną jie brangsta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius