Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulas Scholesas užsipuolė „Arsenal“: kokia prasmė žaisti gražiausią futbolą, jei nieko nelaimi?

Profesionalaus futbolininko karjerą šią vasarą baigęs „Manchester United“ saugas Paulas Scholesas nepagailėjo aršios kritikos konkurentams – Londono „Arsenal“ klubui. 36 metų futbolininkas pareiškė, kad „Arsenal“ ekipa, jei ir toliau vykdys tokią politiką, trofėjų artimiausiu metu nematys.
Paulas Scholesas nepagailėjo kritikos „Arsenal“ klubui.
Paulas Scholesas nepagailėjo kritikos „Arsenal“ klubui. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Paskutinį kartą taurę „Arsenal“ iškovojo dar 2005 metais, o šią vasarą gali netekti net kelių pagrindinių futbolininkų, tarp kurių – Cescas Fabregasas bei Samiras Nasri'as. Ekipa jau pardavė Gaelį Clichy'ą, kuris tikino norįs kovoti dėl trofėjų.

„Galbūt „Arsenal“ demonstruoja gražiausią futbolą, tačiau kokia to prasmė, jei nėra pergalių? Be to, šią vasarą gali išvykti, ar jau išvyko, keli lyderiai, tokie kaip C.Fabregasas, S.Nasri ar G.Clichy“, – „Independent“ žurnalui rėžė P.Scholesas.

„Manęs neerzina, kad žmonės kalba apie gražų Londono ekipos futbolą, nes tuo pat metu mes laimime rungtynes, o jie – ne“, – tęsė buvęs „Manchester United“ futbolininkas.

Kalbėdamas apie kitą Londono klubą – „Chelsea“ – P.Scholesas nepagailėjo komplimentų. Veteranas gyrė naująjį komandos strategą Andre Villas Boasą, kuris už anglą yra jaunesnis net trejais metais.

„Mane sužavėjo tai, kaip jis bendrauja su žiniasklaida, – kalbėjo P.Scholesas. – Panašu, kad tai žmogus, kuris puikiai žino, ko nori iš savo futbolininkų. Be to, turi pakankamai žinių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius