Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paviešintos baudos „Real“ žvaigždėms: už vėlavimą, mobiliuosius telefonus ir priaugtus kilogramus

„Deportes Cuatro“ paskelbė intriguojančią informaciją apie pinigines baudas, kurios gresia Madrido „Real“ futbolininkams, nesilaikantiems klubo nustatytų taisyklių.
Edenas Hazardas
Edenas Hazardas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, jog „Real“ sėkmingai pradėjo Ispanijos čempionatą ir pirmauja turnyre, tačiau kol kas klumpa Čempionų lygoje, kur savo grupėje užima paskutinę vietą.

„Real“ klubo vidaus taisyklės skelbia, kad futbolininkai treniruotėje turi pasirodyti likus 45 minutėms iki jos pradžios. Penkių minučių vėlavimas įkainotas 250 eurų. Jei futbolininkas pavėluoja iki 15 minučių, turi sumokėti 500 eurų, jei daugiau – 1000.

Treniruotės praleidimas „Real“ žvaigždėms kainuoja 3 tūkst. eurų.

Mobilieji telefonai klube taip pat yra labai ribojami. Jais negalima naudotis nei lankantis pas komandos masažuotojus ar gydytojus, nei autobuse kelionių metu, nei rūbinėje.

Pirmą kartą pažeidęs šią taisyklę, futbolininkas baudžiamas 250 eurų bauda, pakartotiniu atveju – 500, trečią sykį – 1000.

Taip pat įvesti mokesčiai už antsvorį. Jei futbolininkas nesilaiko režimo ir priauga papildomų kilogramų, iš karto gauna 250 eurų baudą.

Žaidėjai taip pat gali sulaukti piniginės rykštės, jei laisvomis dienomis keliauja už miesto ribų neįspėję vyriausiojo trenerio ar dalyvauja kitoje veikloje, kurios nepalaiko klubas. Bauda už tai – nuo 250 iki 1000 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius