-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktoje serijoje – emocijos ir dramos, kai dužo „Žalgirio“ svajonė

Čempionų lygoje dalyvaujanti „Žalgirio“ komanda – per žingsnį nuo išsvajoto tikslo – grupių turnyro. Situacijoje, kai tikslas buvo labai arti, žalgiriečiai bent du kartus buvo ir praėjusiais metais. Praėjusių metų svarbiausių rungtynių nematyti kadrai, užkulisiai, dramos ir emocijos atskleistos dokumentikoje.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / nuotr. fkzalgiris.lt

Šiemet „Žalgiris“ antrajame Čempionų lygos atrankos etape kovoje su „Malmo“, kurį namuose įveikė rezultatu 1:0. Praėjusiais metais šioje stadijoje žalgiriečiai išvykoje ir namuose nusileido Budapešto „Ferencvaros“ ekipai.

Tačiau ne dvikova su galingesniu varžovu buvo didžiausias sezono nusivylimas, o toliau sekusi Europos lygos akistata prieš Murska Sobotos „Mura“.

Slovėnijoje „Žalgiris“ buvo pranašesnis, bet neišnaudojo progų ir sužaidė lygiosiomis 0:0, o tai suteikė vilties prieš atsakomąjį susitikimą Vilniuje.

Penktoji dokumentinio serialo „Tikslo Link 2021“ pasakoja, kaip žalgiriečiai žaidė antrąsias rungtynes prieš „Ferencvaros“ ir po jų ruošėsi dvikovoms su slovėnais, kokios emocijos virė tarp trenerių, žaidėjų prieš rungtynes, jų metu, po rungtynių rūbinėje.

Filmuotoje medžiagoje žiūrovai gali išvysti ir komiškus pokalbius komandos viduje, ir pačius rimčiausius aptarimus, tokius kaip trenerio Vladimiro Čeburino ir kapitono Sauliaus Mikoliūno pokalbį.

Taip pat atskleidžiamos praėjusių metų komandos lyderio Hugo Videmonto problemos tarp minėtų svarbių rungtynių ,emocingi pasisakymai jų metu, klubo vadovės Vilmos Venslovaitienės ritualas bei karštos Manto Kuklio replikos būnant šalia aikštės.

Dokumentinio serialo „Tikslo Link 2021“ naujos dalys rodomos kas sekmadienio vakarą, jas galima rasti „Žalgirio“ „Youtube“ paskyroje.

VIDEO: Tikslo link. Žalgiris 2021. EP5 [CC LT EN]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius