Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pepas Guardiola: „Franckas Ribery nusipelnė „Ballon d'Or“ apdovanojimo

Miuncheno „Bayern“ ekipos strategas Pepas Guardiola dėkojo savo ekipai už fantastišką mačą, kuriame jo treniruojamas klubas 7:0 sutalžė „Werder Bremen“ komandą ir pratęsė įspūdingą 40-ies nepralaimėtų rungtynių seriją Bundeslygoje. Taip pat strategas teigė, kad „Ballon d'Or“ apdovanojimas turi atitekti ne kam kitam, o jo vadovaujamos ekipos žaidėjui – Franckui Ribery, rašo goal.com.
Franckas Ribery
Franckas Ribery / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas apie Francko Ribery privalumus Pepas Guardiola pabrėžė, kad šis žaidėjas labiausiai nusipelnė tapti geriausiu planetos futbolininku.

„Apie tai mes kalbame jau seniai. Franckas nepakartojamai sužaidė praeitą sezoną. Jo karjera yra neįtikėtina. Tai, kas „Bayern“ yra dabar – šiemet – yra būtent šio žaidėjo nuopelnas.

Aišku, prisidėjo ir kiti žaidėjai, bet labiausiai – Franckas. Natūralu – jis nusipelnė laimėti „Ballon d'Or“ titulą, asmeninį apdovanojimą, bet svarbiausia – kad jis patenkintas savo pasirodymu ir šį, ir praėjusį sezoną,“ – kalbėjo „Bayern“  treneris.

P.Guardiola nenuvertino ir kitų pretendentų į apdovanojimą: „Tokie nuostabūs žaidėjai kaip Lionelis Messi, Cristiano Ronaldo ar kiti taip pat yra verti. Tačiau Franckui pastarasis sezonas, be jokių abejonių, buvo tiesiog nepakartojamas.“

Po triuškinančio laimėjo prieš „Werder Bremen“ P.Guardiola dėkojo savo komanda ir teigė, kad treniruoti tokią ekipą yra lyg privilegija: „ Aš noriu pasveikinti savo žaidėjus, tai buvo labai geras mačas. Ačiū klubui, kad turime tokių nuostabių futbolininkų. Man juos treniruoti yra garbė.“

„Bayern“ Bundeslygoje nepralaimėjo jau 40-ųjų rungtynių iš eilės. Paskutinį kartą ekipa suklupo 2012 metų spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius