-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pepe: „Mes norime sukurti istoriją“

Portugalijos rinktinės gynėjas Pepe yra pasiruošęs svarbiausioms rungtynėms savo gyvenime.
Pepe
Pepe / „Scanpix“ nuotr.

Pepe praleido Portugalijos pergalę pusfinalyje prieš Velsą. Futbolininkas šeštadienį jau dalyvavo rinktinės treniruotėje ir džiaugėsi galėdamas pranešti, jog finale galės žaisti pilna jėga.

Prieš rungtynes vykusioje spaudos konferencijoje Pepe teigė tikintis, kad jo šią vasarą laukia antrasis svarbus titulas - Europos čempiono. 33 metų gynėjas neseniai su Madrido „Real“ laimėjo Čempionų lygą.

„Taip, tai svarbiausios rungtynės mano gyvenime, nes aš atstovauju savo šaliai, savo tautai. Mūsų komanda nori įrašyti savo vardus istorijos puslapiuose. Mes tikime, kad galime žaisti gerai ir tikimės suteikti daug džiaugsmo po finalo Portugalijos rinktinės sirgaliams“, – sakė Pepe.

„Sekmadienį 11 milijonų žmonių, 11 žaidėjų aikštėje ir 3, kurie gali pasirodyti vėliau. Kiekvienas norės įrašyti savo vardą auksinėmis raidėmis Portugalijos futbolo istorijoje“, - teigė Pepe

Spaudos konferencijoje nebuvo praleistas klausimas apie kitą svarbią dvikovą tarp Antoine'o Griezmanno ir Cristiano Ronaldo: „Aš manau, kad visi Prancūzijos žaidėjai yra nuostabūs. Aš žaidžiau prieš A.Griezmanną keletą kartų Ispanijoje. Jis nėra aukštas, bet jis gerai žino, kur kamuolys atsidurs. Jis svarbus komandos žaidėjas, bet nereikia susitelkti ties juo. Svarbi visa komanda“.

Kalbėdamas apie Portugalijos rinktinės žvaigždę C.Ronaldo, Pepe negailėjo gerų žodžių: „Dabar C.Ronaldo svarbiausia būti geriausios formos finale. Aš gavau geriausią galimybę treniruotis su tokiu nuostabiu žmogumi kaip jis. Nesvarbu ką sako kiti. Jis svarbus komandai ir visam futbolui“.

Europos čempionato finalas vyks sekmadienį 22:00.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius