Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pepe Reina: „Liverpool“ tikslas – grįžti į Čempionų lygą“

Legendinio Anglijos futbolo klubo „Liverpool“ vartininkas Pepe Reina nestokoja pozityvumo sakydamas, kad jo ekipa šiemet ketina parodyti ambicijas ir grįžti į UEFA Čempionų lygos turnyrą.
Pepe Reina
Pepe Reina / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Stipriausioje Europos futbolo klubų lygoje „Liverpool“ nežaidžia jau du sezonus iš eilės, tačiau komados vairą perėmus treneriui Kenny Dalglishui, tikisi sugrįžti. Anglijos futbolo čempionate „Liverpool“ su 13 taškų po 7 mačų šiuo metu užima 5 vietą, o į Čempionų lygą patenka keturios geriausios vienuolikės.

„Mūsų tikslas ir toliau gerinti žaidimą. Šiame sezone pasiekę optimalią formą galėtume kovoti ne tik dėl titulų, bet ir dėl kelialapio į Čempionų lygą“, – sakė iš Ispanijos kilęs vartininkas.

„Į mus dedam daug vilčių, todėl turime pateisinti lūkesčius. Jaučiame visų paramą ir už tai esame labai dėkingi“, – tęsė P.Reina.

Paklaustas, ar nesvarstė Londono „Arsenal“ klubo pasiūlymo, vartininkas atsakė: „Jau daug kartų sakiau ir dar kartą tai pakartosiu – aš esu laimingas Liverpulio mieste. „Arsenal“ norėjo mane įsigyti ir neseniai bandė susitarti dar kartą, tačiau klubas manęs parduoti nesiruošia ir aš dėl to nepriekaištauju“.

„Dabar neįsivaizduoju jokios kitos komandos, kurioje galėčiau taip gerai jaustis, kaip „Liverpool“ ekipoje. Tai nuostabus klubas, kuriame galėčiau žaisti iki pat savo karjeros pabaigos“, – pridūrė P.Reina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius