Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per kontrolines rungtynes – raudonos kortelės Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjams

Druskininkuose įvykusios kontrolinės rungtynės tarp dviejų „Optibet A lygos“ klubų – Vilniaus „Žalgirio“ ir Gargždų „Bangos“ – nestokojo aistrų: pirmojo kėlinio pabaigoje prieš save raudonąsias korteles išvydo du „Žalgirio“ futbolininkai.
A lyga: Vilniaus „Žalgiris“ - Vilniaus „Riteriai“
Nemanja Ljubisavljevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Rinktinių varžyboms skirtos pertraukos metu „Žalgiris“ stovyklauja Druskininkuose, nes Vilniuje esantis klubo treniruotėms ir rungtynėms naudojamas LFF stadionas yra užimtas. Būtent kurorte sostinės ekipa sekmadienį ir išbandė jėgas kontrolinėse rungtynėse su „Banga“.

Tiesa, kontrolinės rungtynes nebuvo labai draugiškos – 43 min. po konflikto su varžovais iš aikštės buvo pašalint „Žalgirio“ žaidėjai Josipas Tadičius ir Nemanja Ljubisavljevičius. Vis dėlto komandų sutarimu mačas ir po šio epizodo buvo žaidžiamas pilnomis sudėtimis – 11 prieš 11.

Aikštėje, geriau sekėsi „Optibet A lygoje“ antrąją vietą užimantiems vilniečiams, kurie nugalėjo 2:1 (1:0).

„Žalgirį“ 35 min. po J.Tadičiaus galva atlikto perdavimo smūgiu iš aštraus kampo į priekį išvedė Renanas Oliveira, o 52 min. rezultatą padvigubino vienas prieš vartininką pabėgęs Jakubas Sylvestras.

75 min. „Banga“ sugebėjo skirtumą sušvelninti, kai kamuolį į vartus pasiuntė Robertas Vėževičius.

Per rinktinių pertrauką dar vienerias kontrolines rungtynes „Žalgiris“ žais birželio 11 dieną Latvijoje su kaimynų čempionato lydere „Valmiera“. „Banga“ daugiau kontrolinių rungtynių žaisti neplanuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius