Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per UEFA Čempionų lygos rungtynes nesivaldęs ir sienelę sudaužęs Rumunijos klubo treneris neteko darbo (video)

UEFA Čempionų lygos antradienio mače tarp Bazelio ir Rumunijos „Cluj“ ekipų įdomiausi įvykiai vyko ne aikštelėje, o už jos ribų. Nepatenkintas savo auklėtinių žaidimu, Klužo klubo strategas Sorinas Cartu nevaldė savo emocijų, o savo įsiūčiu šokiravo visus stebėjusius šį susitikimą. Klužo komandos savininkas Iuliu Muresanas viešai atsiprašo už tokį trenerio elgesį ir paskelbė apie jo atleidimą iš pareigų.
Sorinas Cartu nevaldė įsiūčio
Sorinas Cartu nevaldė įsiūčio / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Rumunija

UEFA Čempionų lygos mačas E grupėje tarp „Basel“ ir „Cluj“ vienuolikių baigėsi šeimininkų pergale 1:0. Po šios pergalės „Basel“ futbolininkai pakilo į trečiąją vietą grupėje, o Rumunijos komanda ne tik po paskutiniojo turo pasitrauks iš turnyro, bet ir turės ieškoti naujo trenerio. Sorinas Cartu po įžūlių veiksmų stadione buvo atleistas iš vyriausiojo trenerio posto.

„Mes labai atsiprašome UEFA, Bazelio, savo komandos gerbėjų ir viso pasaulio futbolo gerbėjų. Tai mums – didžiulė gėda, tad priėmėme griežtą sprendimą išmesti trenerį iš darbo“, – sakė klubo vadovas I.Muresanas.

S.Cartu veiksmus žiūrėkite vaizdo reportaže: 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius