Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per „Viasat Sport Baltic“ – dvikova dėl UEFA supertaurės

Pajėgiausias Čempionų lygos klubas – prieš stipriausią Europos lygos komandą. Rugpjūčio 31 dieną Monake dėl UEFA supertaurės susigrums Londono „Chelsea“ ir Madrido „Atletico“ futbolininkai. Šių rungtynių tiesioginės transliacijos pradžia per „Viasat Sport Baltic“ – 21.40 val.
Diego ir Falcao
Diego ir Falcao / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį sezoną „Chelsea“ netikėtai triumfavo Čempionų lygoje, o „Atletico“ ekipa buvo stipriausia antrajame pagal prestižą žemyne Europos lygos turnyre.

Penktadienį laukiama ir intrigos, ir aukštos kokybės futbolo. „Chelsea“ įspūdingai pradėjo Anglijos čempionatą, iškovojo tris pergales iš eilės ir atsidūrė turnyro lentelės viršūnėje. „Atletico“ Ispanijos čempionate žengia tarp pirmaujančių komandų. Pirmenybių pradžioje Madrido klubas net 4:0 sutriuškino Bilbao „Athletic“ futbolininkus, kuriuos praėjusį sezoną pranoko Europos lygos finale.

Net tris įvarčius nugalėtojams pelnė kolumbietis Radamelis Falcao. Jis turėtų būti didžiausias „Chelsea“ gynėjų baubas.

Madrido ir Londono ekipos UEFA supertaurę jau yra iškovojusios. „Atletico“ 2010-aisiais 2:0 nugalėjo tuometį Čempionų lygos laimėtoją Milano „Inter“. „Chelsea“ pergalę šventė 1998 metais, kai 1:0 įveikė Madrido „Real“ futbolininkus.

„Atletico“ su „Chelsea“ tarpusavyje yra žaidę 2009-aisiais Čempionų lygos grupių varžybose. Tada Londone aikštės šeimininkai svečius sutriuškino 4:0, o Madride mačas baigėsi 2:2.

Beje, „Chelsea“ Europos turnyruose Ispanijos klubams nepralaimėjo 13 pastarųjų mačų iš eilės.

Penktadienio rungtynės bus išskirtinės „Chelsea“ puolėjui Fernando Torresui. Jis, kaip futbolininkas, subrendo „Atletico“ klube, kuriam anksčiau atstovavo septynerius metus. Prieš tai maždaug tiek pat laiko „El Nino“ žaidė „Atletico“ vaikų ir jaunimo komandose.

UEFA supertaurės rungtynės Londono „Chelsea – Madrido „Atletico“ – rugpjūčio 31 d. 21.40 val. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius