Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perėjimai ir gandai: „Valencia“ klubas sieks įsigyti Fernando Torresą

Futbolininkų perėjimų jau įpusėjo, o naujienų portalas Eurofootball.lt tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius liepos 31 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.
Fernando Torresas
Fernando Torresas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Londono „Tottenham“ klubo pirmininkas Danielis Levy komandos lyderį Garethą Bale‘ą vertina 140 milijonų eurų suma.
***
Londono „Chelsea“ klubas iš Miuncheno „Bayern“ prašo beveik 70 milijonų eurų už gynėją Davidą Luizą. Tiesa, bavarų strategas Pepas Guardiola neigia susidomėjimą brazilu.
***
„Manchester United“ klubo vadovai, nepavykus įsigyti „Barcelona“ saugo Cesco Fabregaso, savo žvilgsnius nukreipė į „Juventus“ saugą Claudio Marchisio.
***
Dortmundo „Borussia“ svarsto galimybę dar šią vasarą išpirkti „Real“ klubui priklausančio Nuri Sahino kontraktą. Jurgeno Kloppo vadovaujamai komandai toks žingsnis atsieitų 7,5 milijono eurų.
***
„Liverpool“ klubas arti susitarimo su 21-erių metų „Schalke“ centro gynėju Kyriakos Papadopoulos. Jeigu sandoris pavyks, komandą greičiausiai paliks Martinas Škrtelis, siejamas su „Napoli“ ekipa.
***
Milano „Inter“ klubas arti susitarimo dėl „Chelsea“ gynėjo Wallace‘o nuomos. Jose Mourinho negali brazilui garantuoti žaidimo laiko.
***
„Valencia“ klubas, kurį greičiausiai paliks derybas su „Tottenham“ vedantis Roberto Soldado, nusitaikė į kitą ispaną, „Chelsea“ puolėją Fernando Torresą.
***
Sankt Peterburgo „Zenit“ Dortmundo „Borussia“ ekipai siūlo 70 milijonų už duetą Neveną Subotičių ir Robertą Lewandowskį.
***
Madrido „Real“ vartų sargas Antonio Adanas derasi su Lisabonos „Sporting“ klubu dėl galimo perėjimo į jų gretas.
***
„Paris Saint-Germain“ ekipa įsijungė į kovą dėl 18-mečio Lisabonos „Sporting“ krašto puolėjo Brumos įsigijimo. Iš Bisau Gvinėjos kilusiu futbolininku domisi „Chelsea“, „Galatasaray“ ir „Inter“.
***
„Lyon“ krašto sagas Michelis Bastosas, praeitą sezoną praleidęs „Schalke“ klube, netrukus turėtų pasirašyti sutartį su Jungtinių Arabų Emiratų klubu „Al Ain“.
***
Anot anglų spaudos, Londono „Arsenal“ klubas turi sumokėti ne mažiau 50 milijonų svarų sterlingų „Liverpool“ ekipai, jeigu nori savo gretose išvysti puolėją Luisą Suarezą. Pasak pranešimų, buvo išsiaiškinta, kad jokios išpirkos sumos urugvajiečio kontrakte nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius