Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perėjimų lango gandai – PSG sudaužys taupyklę dėl vartininko, „Bayern“ neteks vieno lyderių

Vasara – futbolininkų perėjimų metas. Birželio viduryje rinka jau yra įsibėgėjusi, nes vasaros pradžia yra metas, kai apsiperka turtingiausi klubai, kuriems nereikia laukti perėjimų lango pabaigos ir gaudyti „nuolaidų“. 15min pateikia naujausius gandus apie galimus perėjimus.
Janas Oblakas
Janas Oblakas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

PSG pasirengęs pagerinti vartininko kainos rekordą

Goal.com teigia, kad „Paris Saint-Germain“ ekipa yra pasirengusi be derybų pakloti 100 mln. eurų išpirkos sumą už „Atletico“ vartininką Janą Oblaką.

Madrido klubas nesirengia parduoti nė vieno savo žaidėjo dėl jiems pritaikyto transferų embargo, tačiau PSG aktyvavus sutartyje numatytą išpirką, „Atletico“ neturėtų pasirinkimo.

24 metų slovėnas laikomas vienu geriausių pasaulio vartininkų, bet kol kas nėra viešai kalbėjęs apie galimybę palikti Madrido klubą.

„Futbole niekada negali žinoti, tačiau esu laimingas „Atletico“ ir norėčiau čia žaisti toliau“, – „Sportal“ neseniai sakė J.Oblakas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dani Alvesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dani Alvesas

D.Alvesas grįš pas J.Guardiolą

Apsipirkimą tęsia pusę komandos norintis atjauninti „Manchester City“ klubas. Stringant deryboms su „Monaco“ ir „Tottenham“ dėl Benjamino Mendy ir Kyle'o Walkerio miestiečiai atsigręžė į atsarginius variantus.

Turino „Juventus“ klubui pateiktas pasiūlymas parduoti 34-erių brazilą Dani Alvesą, kuris su J.Guardiola kartu atstovavo „Barcelona“ ekipai.

Dešiniojo krašto gynėjas buvo vienas svarbiausių trenerio patikėtinių Katalonijoje bei į klubą atsineštų tai, ką J.Guardiola įvardijo kaip trūkstamą „Manchester City“ detalę – nugalėtojų mentalitetą.

Šaltiniai „Man City“ klube teigia, kad pasiduoti dėl B.Mendy ir K.Walkerio neketinama, tačiau D.Alvesas neprieštarautų būti ir atsarginiu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Douglasas Costa
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Douglasas Costa

„Bayern“ parduos vieną lyderių

Vokietijos čempionė „Bayern“ ekipa sutiko parduoti brazilą Douglasą Costą Turino „Juventus“ ekipai už 40 mln. eurų.

Deryboms prasidėjus bavarai prašė 50 mln., italai norėjo mokėti 35, tad abi pusės sustojo ties 40 mln. riba.

2015 m. „Bayern“ už brazilą „Šachtar“ ekipai sumokėjo 30 mln. eurų.

Šiame sezone krašto puolėjas per 34 rungtynes visuose turnyruose įmušė 7 įvarčius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

„Scanpix“/AP nuotr./Gianluigi Donnarumma
„Scanpix“/AP nuotr./Gianluigi Donnarumma

G.Donnarumma klausimas

Jaunajam „Milan“ vartininkui Gianluigi Donnarummai atsisakius pratęsti iki kitos vasaros galiojančią sutartį su komanda Italijos klubas dar neapsisprendė, ką darys su talentingiausiu pasaulio vartininku.

Vieni gandai spaudoje teigia, kad jis bus parduotas dar šią vasarą, kiti – kad „Milan“ lauks kitos vasaros ir praras žaidėją už dyką.

Bet kuriuo atveju jaunuoliu susidomėjimą išreiškė „Real“ ir „Juventus“. Pastarosios ekipos kapitonas ir vartų sargas Gianluigi Buffonas anksčiau pranešė, kad ateinantis sezonas jam bus paskutinis.

„Juventus“ generalinis direktorius Giuseppe Marotta viešai pareiškė, kad „Juve“ tikrai norėtų matyti G.Donrarumma savo gretose. Vis dėlto sunkiai tikėtina, kad Turino klubas pirktų jaunuolį, kol G.Buffonas vis dar yra klube.

„Scanpix“ nuotr./Antonio Conte
„Scanpix“ nuotr./Antonio Conte

„Chelsea“ vis dar be pirkinių

Anglijos čempionas Londono „Chelsea“ vis dar neturi nė vieno naujoko, kas anot Anglijos spaudos, nepatinka Antonio Contei.

Pirmuoju komandos naujoku turėtų tapti atsarginis vartininkas Willy Caballero, kurį neseniai paleido „Man City“.

A.Conte norėtų klube turėti didesnę laisvę renkantis naujokus, tačiau ekipos vadovai nesirengia to italui suteikti. Vis dėlto treneriui pažadėta, kad naujokų bus, o vienu brangiausių visos vasaros sandorių turėtų tapti „Everton“ lyderio Romelu Lukaku pirkimas.

Belgo atvykimas Anglijos čempionams gali kainuoti iki 80 mln. eurų.

„Juventus“ generalinis direktorius Giuseppe Marotta viešai atskleidė, kad ekipa atmetė „Chelsea“ pasiūlymą už krašto gynėją Alexą Sandro ir nesirengia jo parduoti už jokius pinigus, nebent to paprašytų pats brazilas.

Anglijos spauda kalba, kad pasiūlymas galėjo viršyti 60 mln. eurų ribą.

Smulkesnės žinios

  • „Everton“ oficialiai pristatė antrą naujoką, Davy Klaasseną iš „Ajax“ klubo, už kurį paklojo 27 mln. eurų
  • „Premier“ lygos naujokas „Brighton“ iš „Valencia“ įsigijo vartininką Mathew Ryaną. Sumos ekipa neskelbia, tačiau pripažįsta, kad tai – klubo rekordas
  • Į „Premier“ lygą sugrįžęs „Newcastle“ klubas iš „Chelsea“ už 7,5 mln. eurų įsigijo Christianą Atsu
  • „Leicester“ įsigijo vieną geriausių į antrąjį divizoną iškritusios „Hull City“ žaidėjų – gynėją Harry Maguire'ą už 13,7 mln. eurų
  • Dvejus metus Stambulo „Fenerbahče“ praleidęs olandas Robinas van Persie netrukus grįš į gimtinę ir prisijungs prie Roterdamo „Feyenoord“. Sandėris dar nėra oficialus, tačiau Nyderlandų žiniasklaida jau kalba lyg apie įvykusį faktą
  • Leipcigo „Red Bull“ priviliojo dar vieną talentą – iš „Galatasaray“ už 12,5 mln. eurų įsigijo portugalą Bruma
  • „Milan“ toliau taško pinigus – paklojo net 38 mln. eurų už portugalą Andre Silva, kurį įsigijo iš „Porto“
  • Monchengladbacho „Borussia“ už 12 mln. eurų įsigijo vieną talentingiausių Šveicarijos futbolininkų, 20 metų Denisą Zakaria iš Berno „Young Boys“
  • „Milan“ oficialiai patvirtino ir apie „Wolfsburg“ krašto gynėjo Ricardo Rodriguezo įsigijimą už 18 mln. eurų
  • Dortmundo „Borussia“ paklojo 20 mln. eurų už 23 metų „Freiburg“ atakuojantį saugą Maximilianą Philippą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius