Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perėjimų lango naujienos: „Athletic“, „Everton“ ir „Valencia“ pratęsė sutartis su svarbiais futbolininkais

Du Ispanijos ir vienas Anglijos klubas perėjimų lango metu pratęsė sutartis su svarbiais ekipoms futbolininkais.
Philas Jagielka
Philas Jagielka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniaujančio Liverpulio „Everton“ klubo gynėjas Philas Jagielka padėjo parašą ant naujos sutarties – jis liks komandoje iki 2017 metų.

30 metų Anglijos rinktinės gynėjo ankstesnė sutartis galiojo iki 2015 metų. Ji buvo pasirašyta 2007 metais, kuomet gynėjas paliko „Sheffield United“ ir prisijungė prie „irisų“.

„Mes esame laimingi, kad Philas ilgam laikui susiejo ateitį su klubu. Jis yra labai svarbus žaidėjas ir įkvepiantis futbolininkas. Bus smagu pamatyti jį žaidžiantį čia dar ilgą laiką“, – sakė klubo vykdomasis direktorius Robertas Elstone‘as.

„Everton“ komandoje P.Jagielka sužaidė jau 163 rungtynes, per kurias pelnė 5 įvarčius. Jis taip pat yra 16 kartų žaidęs Anglijos rinktinėje.

----------

Ispanijos „Primera“ lygoje žaidžiantis Bilbao „Athletic“ pranešė, kad komanda pratęsė sutartis su trimis žaidėjais – Jonas'u Ramalho, Anderiu Iturraspe bei Enricu Saboritu.

Bene garsiausias iš trijulės yra A.Iturraspe – jis pratęsė sutartį iki 2017 metų vasaros, o futbolininko išpirkos suma pakelta iki 40 mln. eurų.

Dar vienas baskų akademijos auklėtinis E.Saboritas liks ekipoje iki 2016 metų, o J.Ramalho – iki 2015-ųjų vasaros. Abiejų futbolininkų išpirkos suma – 25 mln. eurų.

----------

Čempionų lygoje žaidžianti „Valencia“ paskelbė, kad puolėjas Sofiane‘as Feghouli pratęsė sutartį iki 2016 metų. Ankstesnė sutartis galiojo iki 2014 metų vasaros, tačiau pats futbolininkas buvo pasiryžęs likti ekipoje ilgesniam laikui ir padėjo parašą ant naujos dviejų metų sutarties, kurios detalės nėra atskleidžiamos.

„Didžiuojuosi, jog atstovauju tokiai komandai kaip „Valencia“. Jaučiu, kad su šiuo klubu galiu nuveikti daugiau ir tikiuosi, kad pasieksime nurodytus tikslus“, – kalbėjo futbolininkas.

23 metų futbolininkas „Los Che“ gretose žaidžia jau trečią sezoną ir vis labiau įsitvirtina startinėje sudėtyje. Šį sezoną jis jau pelnė 4 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius