Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pergalingi „Bayer“ vaistai nesibaigia – X.Alonso žygiuoja link istorinio aukso

Rekordas tęsiasi. Xabi Alonso treniruojamas Lėverkuzeno „Bayer“ visuose turnyruose nepralaimėtų rungtynių seriją padidino jau iki 36 iš eilės.
Florianas Wirtzas
Florianas Wirtzas / Imago / Scanpix nuotr.

Po ketvirtadienį UEFA Europos lygoje dramatiškai išplėštų lygiųjų išvykoje prieš „Qarabag“ klubą iš Azerbaidžano, kur kas lengviau „Bundesliga“ lyderiams mačas klostėsi Vokietijos čempionate.

„Bayer“ namie 2:0 (1:0) pranoko „Wolfsburg“ vienuolikę, daugiau nei valandą žaidusią be vieno žaidėjo, nes jau 28 min. antrąja geltona kortele buvo nubaustas Moritzas Jenzas.

Į priekį Lėverkuzeno ekipa išsiveržė po jau įprastos kombinacijos. Krašto gynėjas Alexas Grimaldo nuostabiai pakėlė kamuolį, o Nathanui Tella liko tik laisvam pataikyti į vartus (37 min.).

Baigiantis mačui „Bayer“ pergalę įtvirtino 20-metis vokietis, šeimininkų atakų virtuozas Florianas Wirtzas (86 min.).

Niekada „Bundesliga“ čempionu netapęs – ir dėl to netgi Neverkuzenu pravardžiuojamas – Lėverkuzeno klubas iki sezono pabaigos liekant 9 rungtynėms išsaugo 10 taškų persvarą prieš Miuncheno „Bayern“, kuris šiame ture varžovus triuškino net 8:1.

„Bayer“ išlieka vienintele ekipa, šio sezono aukščiausiose Europos futbolo lygose dar nepatyrusia nesėkmės kartėlio.

„Wolfsburg“ sezonas klostosi priešingai. Roberto Kovačo auklėtiniai nelaimi jau 10 rungtynių iš eilės ir smunka žemyn „Bundesliga“ rikiuotėje. Šiuo metu „Wolfsburg“ užima 13 vietą.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius