Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalingo įvarčio autorius Saulius Mikoliūnas didvyriais laiko komandą ir sirgalius

Lietuvos futbolo rinktinės treneris ir žaidėjai po pergalingų rungtynių su Estija teigė, jog varžovai įvėlė į klampų žaidimą, tačiau svarbiausia, jog pavyko iškovoti antrąją pergalę.
Saulius Mikoliūnas
Saulius Mikoliūnas / V.Januškos/LFF.lt. nuotr.

Lietuvos rinktinės saugas Saulius Mikoliūnas: „Nesijaučiu didvyriu, nes didvyriai – žiūrovai, kurie atėjo palaikyti, ir komanda, kuri stengėsi nenuvilti Lietuvos. Šįkart man pasisekė įmušti, galbūt kitą kartą pavyks kitam. Gavau gerą perdavimą iš Deivydo Matulevičiaus, tereikėjo pakišti galvą ir nukreipti kamuolį į vartus. 

Estijos komandą gerai išanalizavome, žinojome, kad tai disciplinuota komanda, fiziškai gerai sudėti žaidėjai, pavojingi standartinėse situacijose. Po rungtynių padainavome "Lietuva, Lietuva", bet daug nesidžiaugėme, nes reikia ruoštis kitoms rungtynėms“.

Lietuvos rinktinės saugas Arvydas Novikovas: „Pirmajame kėlinyje mes dominavome – tai buvo akivaizdu. Antrajame kėlinyje kai kuriose vietose nusileidome, atsiliepė nuovargis. Bet laimėjome ir tai yra svarbiausia. 

Pradžioje įgavau pasitikėjimo savo jėgomis, nes pavyko ne kartą gerai sužaisti vienas prieš vieną, varžovai manęs prisibijojo. Antrajame kėlinyje prieš mane padvigubino gynybą, bet vėliau perėjau į aikštės vidurį ir ten jau nebesugaudė. Labai gerai, kad S.Mikoliūnas įmušė įvartį.

Galvojome tik apie pergalę. Po pirmo kėlinio kalbėjome, kad nereikia skubėti ir spausti tik pabaigoje. Po įvarčio buvome kiek prispausti, bet rezultatas jau tenkino. Šiandien buvo labai gera atmosfera, tokią mačiau pirmą kartą“.

VIDEO: Įvarčio autorius S.Mikoliūnas: „Rungtynių herojai tiek sirgaliai, tiek komanda“

Lietuvos rinktinės puolėjas Deivydas Matulevičius: „Labai geros emocijos, džiaugiamės iškovoję pergalę. Manau, jog jos buvome verti. Žaisdami namie norėjome daugiau kontroliuoti kamuolį, tas pavyko. Susikūrėme keletą progų, pats jų turėjau. Neįmušiau, bet šaunu, kad komandai po pertraukos pavyko pasiekti įvartį. Kai įmušėme šiek tiek atsitraukėme, norėjome išlaikyti persvarą. Šiek tiek pradėjome skubėti.

Komandoje atmosfera puiki. Iškovojome šešis taškus, bet tai tik pradžia. Kitos rungtynės jau vos už trijų dienų. Sieksime nugalėti dar kartą. Šioje grupėje galima laukti įvairių siurprizų“.

Lietuvos rinktinės gynėjas Vytautas Andriuškevičius: „Visa komanda padovanojo pergalę gimtadienio proga. Esame labai laimingi dėl šių trijų taškų. Buvo sunku ir Estijos rinktinei, ir mums. Antrajame kėlinyje šiek tiek pavargome. Rungtynės buvo iki pirmo įvarčio. Svarbiausia, kad išsilaikėme iki galo ir turime šešis taškus. Labai malonu grįžti į žaidimą. Dabar svarbiausia negalvoti apie pergalę. Slovėnai laimėjo prieš šveicarus, todėl bus tikrai sunku“.

VIDEO: V.Andriuškevičius: „Smagu žaisti ir prisidėti prie pergalės“

Lietuvos rinktinės gynėjas Tadas Kijanskas: „Žinojome, kad bus klampus futbolas, daug kovos. Gerai išstudijavome estus. Paskutinėse rungtynėse su slovėnais jie žaidė klampiai, stengėsi apsiginti, išnaudojo stipriąsias puses – standartines padėtis, išmetimus iš užribio. To ir laukėme. Estai neleidžia žaisti, mes nesame brazilai įžaidžiant kamuolį. Kurti nelabai pavyko, bet visi vyrai šaunuoliai. Jautėsi, kad esame kaip komanda.

Kartais būna taip – pabaigoje atsitraukėme ir stengėmės išsaugoti rezultatą. Buvo tam tikras baimės jausmas, stengėmės apsiginti. Norėtųsi geresnio, brandesnio žaidimo, šį kartą taip nepavyko, bet svarbiausia, jog turime dar tris taškus sąskaitoje. Trys pelnyti įvarčiai, nulis praleistų. Optimistiškai žygiuojam toliau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius