Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalių seriją „Liverpool“ pratęsė nukaudamas „Tottenham“ ekipą

Anglijos „Premier“ lygoje pergalių seriją pratęsė „Liverpool“ klubas, išvykoje 2:1 nugalėjęs „Tottenham“ vienuolikę. Pirmas penkerias sezono rungtynes „Liverpool“ laimėjo trečią kartą istorijoje. Anksčiau tai padarė 1990-91 ir 1978-79 metų sezonuose.
„Tottenham“ – „Liverpool“
„Tottenham“ – „Liverpool“ / „Scanpix“ nuotr.

Mahomedas Salah mušė visus tris „Liverpool“ įvarčius į „Tottenham“ vartus praėjusį sezoną, tačiau šįkart Mauricio Pochettino auklėtinius baudė kiti Jurgeno Kloppo ginklai.

39-ą minutę pasižymėjo Georginio Wijnaldumas, o 54-ą minutę įmušė Roberto Firmino. Erikas Lamela rezultatą sušvelnino 93-ią minutę.

Įdomu tai, kad R.Firmino įvartis – pirmasis šį sezoną, kurį „Tottenham“ varžovai pelnė koja. Iki tol visus penkis, įskaitant G.Wijnaldumo smūgį, „Tottenham“ varžovai buvo pelnę galva.

R.Firmino tiesiogiai prisidėjo jau prie 61-o „Liverpool“ įvarčio (38 įvarčiai, 23 perdavimai), komandai vadovaujant J.Kloppui – tai 16 daugiau nei antras produktyviausias J.Kloppo žaidėjas.

Visas penkerias rungtynes laimėjęs „Liverpool“ klubas su 15 taškų pirmauja „Premier“ lygoje, antrąkart iš eilės pralaimėjęs „Tottenham“ lieka su 9 taškais ir šiame ture gali palikti pirmąjį penketuką.

Per pastarąsias 12 tarpusavio rungtynių „Premier“ lygoje „Tottenham“ iškovojo vos vieną pergalę (7 „Liverpool“ pergalės, 5 lygiosios).

Kita vertus, „Tottenham“ namų aikštėje „Liverpool“ laimėjo pirmą kartą nuo 2014 metų rugpjūčio.

Per „Tottenham“ ir „Liverpool“ akistatas „Premier“ lygoje iš viso jau pelnyti 152 įvarčiai – komandos aplenkė „Arsenal“ ir „Everton“ komandas, kurios tarpusavio mačuose yra pelniusios 151 įvartį, kas iki šiol buvo „Premier“ lygos rekordas.

VIDEO: „Vieni vartai“: nepamatuota kritika Lietuvos rinktinei ir didžiosios futbolo įdomybės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius