Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Permainos „Jonavos“ klube: paskirtas naujas vadovas

A lygos dugne šiemet buvęs ir į Pirmą lygą iškritęs „Jonavos“ klubas turi naują vadovą. Į ne vieną skandalą šiemet patekęs Jonavos klubas priverstas keisti kursą.
Mindaugas Sinkevičius ir Eisvinas Utyra
Mindaugas Sinkevičius ir Eisvinas Utyra / jonava.lt nuotr.

Didžiausios klubo dalininkės Jonavos miesto savivaldybės atstovai jau anksčiau buvo užsiminę, kad „Jonavos“ vadovo Vaido Vaškevičiaus dienos yra suskaičiuotos.

Dabar imtasi permainų.

Jonavos miesto savivaldybė pranešė, kad VšĮ „Jonavos futbolas“ direktoriaus pareigas pradeda eiti buvęs pagrindinės Jonavos futbolo komandos treneris ir žaidėjas Eisvinas Utyra.

Šiai įstaigai priklauso reprezentacinis miesto futbolo klubas „Jonava“, įstaiga taip pat vykdo Jonavos rajono vaikų ir jaunimo futbolo plėtros programas.

Ketvirtadienį naująjį vadovą pasveikinęs rajono meras Mindaugas Sinkevičius akcentavo, kad permainos klubo valdyme pirmiausiai turėtų užtikrinti kokybišką Jonavos rajono vaikų ugdymą.

„Turime kuo greičiau pamiršti visas nesėkmes, kurios lydėjo mūsų futbolo klubą aukščiausioje lygoje ir susikoncentruoti į vaikų bei jaunimo paruošimą, užsiauginti naują jonaviečių komandą, kuri džiugins žiūrovus stadionų tribūnuose ir garbingai atstovaus savo miestui Lietuvos čempionatuose“, – sakė meras M.Sinkevičius.

32 metų jonaviškis E.Utyra didžiąją futbolininko karjeros dalį praleido Jonavos „Lietavos“ klube, su kuriuo 2012 ir 2015 m. tapo Lietuvos Pirmos lygos čempionu. 2017 – 2018 m. E.Utyra treniravo Jonavos antrąją komandą, o 2019 m. tapo pagrindinės ekipos vyr. treneriu. Šių metų pavasarį iš šių pareigų pasitraukė.

„Jonava“ per pastarąjį sezoną A lygoje neiškovojo nė vienos pergalės ir savo pasirodymą užbaigė paskutinėje turnyro lentelės vietoje. Kluba ne kartą buvo patekęs į galimai sutartų rungtynių skandalus.

Jonavos rajono savivaldybės taryba lapkritį pritarė sprendimui investuoti papildomų lėšų į Jonavos futbolą ir perimti VšĮ „Jonavos futbolas“ valdymą, kad būtų užtikrinta tinkama įstaigos veikla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius