-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Peržiūroje dalyvavęs krašto gynėjas „Riteriams“ paliko įspūdį – pasirašė sutartį

Vilniaus „Riteriai“ pasirašė sutartį su 24-erių metų Serbijos ir Austrijos pilietybes turinčiu krašto gynėju Milošu Spasičiumi. Pastarasis komandoje pakeis į „Hegelmann“ išvykusį Aleksandrą Levšiną, praneša fkriteriai.lt.

„Per savaitę laiko praleistą su komanda, Milošas įrodė, kad yra tinkamas žaidėjas pakeisti išvykusį Aleksandrą. Jis yra kibus gynėjas, kuris aktyviai jungiasi į atakas. Tuo jau galėjome įsitikinti kontrolinėse rungtynėse su Gargždų „Banga“, kai Milošas atliko rezultatyvų perdavimą. Sutvarkius visus formalumus, Milošas oficialiai tapo Riteriu“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

M.Spasičius ilgą karjeros dalį praleido Austrijos klubuose ir tik praėjusių metų pradžioje papildė Kavalos AO klubą Graikijoje. Po pusmečio karjera tame klube buvo baigta ir, prasidėjus pasiruošimui naujam A lygos sezonui, jis prisijungė prie „Riterių“.

Kiek anksčiau sostinės klubas sudarė sutartis su dar dviem naujokais – Nyderlandų atstovu Colinu Odutayo bei serbu Stefanu Filipovičiumi.

M.Spasičius su „Riteriais“ šįvakar 19:30 val. sostinės „Sportimos“ manieže kontrolinėse rungtynėse žais su „Daugavpils“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius