Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pique: Jose Mourinho griauna Ispanijos futbolą

„Barcelona“ futbolininkai bei treneriai pasipiktino skandalingu Madrido „Real“ stratego Jose Mourinho elgesiu Ispanijos Super taurės atsakomajame mače.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Katalonai dvikovą laimėjo 3-2 ir iškovojo trofėjų, bet prieš pat finalinį švilpuką kilo masinis konfliktas. Jame aktyviai dalyvavo ir Mourinho, kuris priėjo iš nugaros ir pirštu pataikė į oponentų vieną iš trenerių Tito Vilanova.

„Mourinho griauna Ispanijos futbolą, – kalbėjo “Barcelona„ gynėjas Gerardas Pique. – Ne pirmas kartas, kada nutinka kažkas panašaus, ir visada dalyvauja tie patys futbolininkai. Turi būti būdas tai sustabdyti, nes kievienos rungtynės taip baigtis negali.“

Incidentas kilo po to, kai Marcelo aikštės viduryje bereikalingai šiurkščiai pargriovė „Barcelona“ saugą Cescą Fabregasą. Teisėjas išvijo „Real“ gynėją iš aikštės, bet po susistumdymo parodė raudonas korteles dar dviems žaidėjams: katalonų atstovui Davidui Villai ir Madrido komandos saugui Mesutui Ozilui.

„Madrido “Real„ turėtų susirūpinti dėl įvaizdžio, kurį susikuria,- pridūrė Xavi. – Marcelo veiksmui vietos futbole nėra. Tai – gėdingas epizodas, toks pats, kaip ir Madrido klubo kuriamas įvaizdis.“

„Vaizdai kalba patys už save. Jei tai nesiliaus, pabaiga bus labai liūdna“,- konstatavo ir Ispanijos čempionų strategas Pepas Guardiola, kuris laimėjo su ekipa 11-ąjį trofėjų ir pasivijo legendinį olandą Johaną Cruyffą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius