-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą įvartį „Uteniui“ įmušęs Mykolas Krasnovskis žaidė prieš buvusią komandą

Pirmą įvartį oficialiose varžybose „Uteniui“ pelnęs Mykolas Krasnovskis aikštėje pamiršo sentimentus buvusiai komandai.
Mykolas Krasnovskis
Mykolas Krasnovskis / utenio nuotr.

Mykolui Krasnovskiui debiutas Lietuvos I futbolo lygoje vilkint Utenos „Utenio“ buvo išskirtinis – jis žaidė prieš komandą, kuriuoje rungtyniavo pusantrų metų. Bet sentimentai nesutrukdė 19 metų saugui kovoti aikštėje.

Būtent M.Krasnovskis rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriečiu“ – komanda, kuri jį paskolino  „Uteniui“ – atidarė atgimusio Utenos klubo įvarčių sąskaitą. Tiesa, svečiuose žaidę uteniškiai neišsaugojo pranašumo ir pralaimėjo 1:2.

„Žaisdamas prieš buvusią komandą nejaučiau jokio psichologinio spaudimo. Kaip tik norėjosi parodyti, kad ne veltui iš jaunos ekipos, kurioje buvau vyriausias, perėjau į vyrų komandą ir čia netapau prastesnis žaidėjas. Perėjau, nes norėjosi su vyrais treniruotis ir tobulėti“, – teigė 19-metis.

Penktadienį 20.30 val. „Utenis“ vėl įbėgs į LFF stadiono aikštę Vilniuje. Čia bus žaidžiamos pirmosios lygos antrojo turo rungtynės. Šį kartą uteniškių varžove bus Mykolo Romerio universiteto komanda.

Perėjau, nes norėjosi su vyrais treniruotis ir tobulėti

„Tai bus principinė dvikova. Mes žinome, kad MRU – stipri komanda, jie žino, kad ir mes daug galime. Vyks rungtynės, kur labai daug priklausys nuo žaidėjų psichologijos ir, manau, jos bus atkaklios nuo pirmos iki paskutinės minutės“, – kalbėjo „Utenio“ saugas.

Jis neslepia, jog prieš pirmo turo dvikova labiau tikėjo pergale, nei savo galimybe pasižymėti įvarčiu.

„Man atrodė, kad turime laimėti. Nes aš varžovų komandą žinau. Esu joje žaidęs pusantrų metų. Jei kas prieš rungtynes manęs būtų paklausęs, tikrai būčiau atsakęs, kad laimėsime. Bet nepavyko. Gal kai kurie perdegė. Iš tikrųjų mes nepasinaudojome geromis progomis. Ir abu įvarčius praleidome po standartinių padėčių. Paleidome žmones taip, kaip negalima jų paleisti ir leisti jiems įmušti“, – aiškino pralaimėjimo priežastis M. Krasnovskis.

Po pralaimėjimo startiniame mače „Utenis“ nepalūžo. M. Krasnovskio teigimu – viskas atvirkščiai. Kluptelėjimas tik suteikė komandai norą parodyti, kad tai buvo atsitiktinumas.

„Mes dar labiau norime įrodyti, kad galime laimėti“, – teigė saugas, nors MRU ekipą jis laiko ir kur kas stipresne nei „Žalgirio“ jaunimo komandą.

„Kiek žinau, į MRU komandą atėjo daug žaidėjų iš A lygos. Manau, kad tai bus labai stiprus varžovas –vienas iš pretendentų į šių metų medalius. Rungtynės bus principinės. Mes žinome, kad MRU – stipri komanda, jie žino, kad ir mes daug galime. Labai daug priklausys nuo žaidėjų psichologijos ir, manau, jos bus atkaklios nuo pirmos iki 90-os minutės“, – prognozavo „Utenio“ futbolininkas.

MRU, kaip ir „Utenis“, yra pirmosios lygos naujokai. Vilniaus ekipoje netrūksta žinomų futbolininkų. Tai Nerijus Radžius, Artūras Sobolis, Tomas Miklinevičius, Mindaugas Grigalevičius, Gražvydas Mikulėnas. Kovas I lygoje, kaip ir uteniškiai, vilniečiai pradėjo pralaimėjimu 0:1 Tauragės „Taurui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius