Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą Lietuvos čempionu tapęs Deividas Šemberas: „Ypatingų emocijų nėra“

Vilniaus „Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas – vienas tituluočiausių Lietuvos visų laikų futbolininkų. Vis dėlto savo šalies čempionu D.Šemberas tapo pirmą kartą.
Vilniaus „Žalgiris“ – vėl Lietuvos futbolo A lygos čempionas
Vilniaus „Žalgiris“ – vėl Lietuvos futbolo A lygos čempionas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kiekvienas titulas yra malonus, suteikia džiaugsmo, emocijų. Kiekvieną kartą, kai laimi trofėjų, yra malonumas. Jokio skirtumo kur laimi, su kuo laimi. Aišku, savo šalyje pirmą kartą tapau čempionu. Pirmą kartą prie savo artimųjų, kurie kitur ne visada galėdavo palaikyti. Gal todėl tai yra dvigubas džiaugsmas, – po įspūdingos pergalės 5:1 prieš Panevėžio „Ekraną“ kalbėjo žalgirietis. – Ypatingų emocijų gal nėra, nes jau buvome nusiteikę, kad laimėsime šį titulą, būsime čempionai. Buvome tuo užtikrinti, todėl buvo likęs tik formalumas. Dabar belieka atšvęsti.“

Kalbėdamas apie visą sezoną futbolininkas pažymėjo, kad laimėti bet kurį čempionatą nėra lengva, nes tai yra labai ilgas kelias.

„Džiugu, kad jau trečiojo rato pabaigoje, ketvirtojo pradžioje buvo aišku, kad būsime čempionai. Niekas negalvojo, kad gali nutikti kažkas tokio, kaip pernai. Buvome užtikrinti ir šiandien padarėme savo“, – teigė D.Šemberas.

Prisimindamas rungtynes, per kurias pavyko užsitikrinti čempionų titulą, vilniečių kapitonas teigė, kad svarbu buvo žaisti greitai.

„Visada sunku pralaužti sutankintą gynybą. Bet kai tik įjungdavome greitį, žaidimas sekėsi visai kitaip. Po pirmo įvarčio jau buvo tik klausimas, kiek dar įmušime“, – teigė futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius