Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paplūdimio futbolo klubų pasaulio čempionate Brazilijoje dalyvaus ir vienas lietuvis – Nerijus Barasa

Prieš penkerius metus profesionalaus futbolininko karjerą baigęs Lietuvos futbolininkas Nerijus Barasa nuo futbolo visiškai neatitolo.
Paplūdimio futbolas
Pliažo futbolas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nerijus Barasa

33 metų lietuvis Rusijoje pasinėrė į paplūdimio futbolo peripetijas – jau penkerius metus žaidžia ir vadovauja Samaros „Krylja Sovetov“ komandai, kuri Rusijos paplūdimio futbolo čempionate užėmė 3 vietą.

Lietuvis sulaukė ir pripažinimo – Maskvos „Lokomotiv“ klubas pakvietė N.Barasą pažaisti per paplūdimio futbolo klubų pasaulio čempionatą Brazilijoje. Jis sekmadienį prasidėjo San Paule. Šiame turnyre rungsis 12 stipriausių planetos paplūdimio futbolo klubų, tarp jų – ir Rusijos čempionai „Lokomotiv“ su N.Barasa.

„Mane „Lokomotiv“ pakvietė šiame turnyre prisidėti prie komandos. Rusijoje paplūdimio futbolas, kaip ir visas sportas, išgyvena didžiulį pakilimą. 2011 m. Rusijos paplūdimio rinktinė pirmą kartą tapo pasaulio čempione. Komandą tuomet pasitiko pats prezidentas Dmitrijus Medvedevas“, – teigė N.Barasa, pastaruosius penkerius metus gyvenantis Samaroje ir plėtojantis viešbučių verslą.

Lietuvis sakė, kad jau buvo suplanavęs trumpas atostogas su šeima Turkijoje, kai sulaukė „Lokomotiv“ kvietimo prisidėti prie komandos. Tačiau dėl žlugusių atostogų visiškai nesigaili. Netgi džiaugiasi.

„Būsiu pirmasis lietuvis, sužaidęs pasaulio čempionate“, – nusijuokė N.Barasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius