Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po apeliacijų LFF nešvariu žaidimu įtaria tik vieną „Kruojos“ futbolininką – Rytį Pilotą

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto sprendimu Pakruojo „Kruojos" futbolo klubui po apeliacijos duotas leidimas registruoti du žaidėjus 2015-ųjų sezono A lygos čempionatui. Kitas įtariamasis, Rytis Pilotas žaisti vis dar negalės.
Rytis Pilotas
Rytis Pilotas / fkekranas.lt nuotr

Atsižvelgiant į LFF gautą tarptautinių partnerių informaciją ir siekiant užkardyti galimus nesąžingus veiksmus, vasario 27 d. LFF varžybų skyrius, vadovaudamasis LFF žaidėjų statuso ir perėjimo iš klubo į klubą reglamentu, priemė sprendimą atsisakyti 2015 m. sezonui Pakruojo „Kruojos„ komandoje registruoti Tomą Salamanavičių, Rytį Pilotą ir Dominyką Galkevičių.

Išnagrinėjus papildomą LFF Tyrimų komiteto pateiktą šiuo metu vykdomo tyrimo informaciją bei žaidėjų atstovų apeliaciniame skunde pateiktus argumentus, taip pat „Kruojos“ klubui geranoriškai bendradarbiaujant ir užtikrinant prevenciją prieš nesąžiningą žaidimą, prieita prie išvados, jog nebeliko pagrindo palikti galioti minėtu sprendimu pritaikytas prevencines priemones T.Salamanavičiui ir D.Galkevičiui.

Dėl šių priežaščių LFF Vykdomasis komitetas nutarė leisti T.Salamanavičių ir D.Galkevičių registruoti „Kruojos“ komandoje. Sprendimas dėl Ryčio Piloto paliktas galioti.

Anksčiau R.Pilotas 15min.lt teigė, kad sutartomis rungtynėmis nesidomi. 22-ejų metų vaikinui šie įtarimai buvo nelaukti: „Tai buvo netikėta tiek man pačiam, tiek klubui, tiek mane pažįstantiems žmonėms.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius