Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Po brazilo Hernaneso pardavimo „Inter“ klubui „Lazio“ prezidentas Claudio Lolito sulaukė grasinimų nužudyti

Italijos „Serie A“ pirmenybėse žaidžiančios Romos „Lazio“ ekipos prezidentas Claudio Lolito atskleidė, kad sulaukė grasinimų mirtimi. Italui susidorojimu grasino ekipos aistruoliai, nepatenkinti, kad per žiemos perėjimų langą Milano „Inter“ klubui buvo parduotas Hernanesas.
Hernanesas
Hernanesas / „Scanpix“ nuotr.

„Sulaukiau mažiausiai 50, o gal net ir 70 ar 80 skambučių iš pseudoaistruolių, kurie prašė manęs palikti komandą, kai kurie netgi grasino mirtimi. Šiuo metu esu saugomas. Taip, aistruoliai yra svarbi klubo dalis, tačiau jie peržengė ribą“, – CNN cituoja C.Lolito žodžius Italijos žiniasklaidai.

28 metų atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantis brazilas Hernanesas buvo vienas „Lazio“ lyderių ir aistruolių numylėtinių. Į Italiją brazilas persikėlė iš „Sao Paolo“ klubo 2010 metais ir „Lazio“ gretose sužaidė virš 100 rungtynių. „Inter“ už saugą nepagailėjo 15 mln. eurų.

Į Italiją brazilas persikėlė iš „Sao Paolo“ klubo 2010 metais ir „Lazio“ gretose sužaidė virš 100 rungtynių. „Inter“ už saugą nepagailėjo 15 mln. eurų.

„Išvykti buvo Hernaneso sprendimas. Ką aš galėjau padaryti? Jis susitarė su „Inter“, tad negalėjau jo versti likti – jis nebūtų laimingas.

Taip, galbūt jis būtų likęs, tačiau nelaimingas. Būtų žaidęs iki gegužės, išvykęs į pasaulio futbolo čempionatą, tada grįžęs ir išvykęs žaisti kitur nemokamai“, – komentavo C.Lolito.

Šio sezono pabaigoje „Lazio“ ir Hernaneso sutartis būtų pasibaigusi, tad Romos klubas už žaidėją nebūtų gavęs nė cento.

Tai ne pirmas su brazilu susijęs skandalas Italijoje.

2006 metais kilus sutartų rungtynių skandalui, vadinamam „Calciopoli“, Hernanesas buvo paskelbtas tarp kaltininkų. Brazilas buvo suspenduotas ir negalėjo žaisti net pustrečęių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius