Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po eilinio pralaimėjimo futbolo „A lygoje“ Tauragės „Tauras“ liko be trenerio

Šeštadienį „Tauras“ Gargžduose susitiko su vietos „Bangos“ ekipa. Rungtynės baigėsi dar vienu tauragiškių sutriuškinimu, šįkart – 0:5 (0:2). Po eilinio pralaimėjimo iš vyriausiojo trenerio pareigų nusprendė pasitraukti ir šio sezono Tauragės komandos vedlys baltarusis Aliaksandras Brazevičius.
Aliaksandras Brazevičius
Aliaksandras Brazevičius / Karolinos Stažytės/„Tauragės kurjeris“ nuotr.

Po rungtynių spaudos konferencijoje „Tauro“ strategas ne tik analizavo „Bangos“ žaidimą bei savo futbolininkų pasirodymą, bet ir tarė atsisveikinimo žodį.

Rungtynių aprašymas – spauskite čia.

„Neprofesionaliai komandai žaisti prieš profesionalią, ko gero, neįmanoma. „Banga“ puikiai kontroliuoja kamuolį, prilygsta tiek „Žalgiriui“, tiek „Sūduvai“. Be to, gargždiškiai mums – neparankus varžovas. Visose trijose šio sezono tarpusavio rungtynėse neturėjome jokių šansų iškovoti taškų. Kaip bebūtų, norėčiau padėkoti žaidėjams, kad jie randa savyje moralinių ir fizinių jėgų. Po šio karjeros etapo padėsiu brūkšnį – pradėjau nerimauti dėl savo sveikatos. Nors „Tauro“ vadovai darė viską, ką galėjo, sunkiai serga ir klubas. Injekcija nepadės – reikia chirurginio įsikišimo“, – vaizdžiai paskutinį savo žodį tarė A.Brazevičius

Sekmadienį namuose žaidę „Tauro“ dubleriai nugalėjo „Bangos“ antrąją vienuolikę 2:0 (0:0) ir pakilo į šeštąją turnyrinės lentelės poziciją.

Artimiausiu metu „A lygos“ čempionate rungtyniaujantį „Taurą“ išvysime tik rugpjūčio 5-ąją  – artėjantį savaitgalį turėjusi vykti dvikova su Marijampolės „Sūduva“ nukelta į lapkričio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius