Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Giedriaus Arlauskio debiuto – pašaipios „Watford“ sirgalių reakcijos

Giedriaus Arlauskio debiutas Anglijos „Premier“ lygos keturioliktojo turo rungtynėse sulaukė neigiamos „Watford“ gerbėjų reakcijos. Nors jų palaikoma komanda šventė pergalę 3:2 prieš „Aston Villa“, socialiniuose tinkluose po dvikovos iškart pasirodė pašaipūs sirgalių pranešimai apie Lietuvos rinktinės vartininką.
Pirmosios Giedriaus Arlauskio rungtynės „Premier“ lygoje – pergalingos
Pirmosios Giedriaus Arlauskio rungtynės „Premier“ lygoje – pergalingos / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Įpusėjus antrajam kėliniui, rungtynės buvo sustabdytos septynioms minutėms, nes pagrindinis „Watford“ vartininkas Heurelho Gomesas, bandydamas baudos aikštelėje sugauti kamuolį, susidūrė su komandos draugu, kuris netyčia keliu kliudė vartininko galvą. Po susidūrimo 34-erių H.Gomesui prireikė deguonies kaukės ir jis iš aikštės buvo išneštas ant neštuvų.

Būtent tada ir atėjo ilgai lauktas G.Arlauskio debiutas Anglijos „Premier“ lygoje. Vis dėlto, Lietuvos vartininko žvaigždė dvikovoje ryškiai nešvietė. Vos tik pasirodęs aikštėje lietuvis „Watford“ sirgalius privertė pakramtyti nagus ir sveikai paprakaituoti.

Mirror.co.uk pastebėjo, kad G.Arlauskis aikštėje buvo akivaizdžiai nervingas bei neužtikrintai žaidė per „Aston Villa“ ataką, kai kamuolys buvo skersuojamas į baudos aikštelę.

Socialiniuose tinkluose publikuota nemažai žinučių apie neužtikrintą G.Arlauskio žaidimą baudos aikštelėje ir vos per pusvalandį pasiilgtą H.Gomesą.

Negana to, lietuvio pasirodymą dar ir vainikavo po stipraus smūgio tiesiai į galvą atskriejęs kamuolys. Lietuvis jo tiesiog nesugavo.

„Akivaizdu, kad Arlauskis nėra gabus gaudyti kamuolius, kai kamuolys yra slidus“, – rašė Watford Observer.

„Rodos, kad Gomesas patyrė skaudžią traumą, o Arlauskio išdykavimai verčia tikėtis, kad ta trauma netruks ilgai“, – „Twitter“ tinklalapyje skelbė Watford Babble.

Vis dėlto, į Watford Babble komentarą fanas Lee Harrisas atsakė ne taip kritiškai: „Vartininkui eiti po keitimo yra sunku. Gomeso praradimas būtų skaudus, tačiau Arla yra tinkamas pakaitalas.“

Nors G.Arlauskis dvikovoje su „Aston Villa“ nežibėjo, tačiau klaidų taip pat nepadarė, antrasis „Aston Villa“ ekipos įvartis, kurį pelnė Jordanas Ayew vartininkui buvo beveik neatremiamas.

Anglijos sporto žiniasklaidos lyderis „Sky Sports“ po rungtynių G.Arlauskio žaidimą įvertino 4 balais iš 10, o goal.com parašė 3,5 balo iš 5 galimų.

Tikėtina, kad G.Arlauskis gali pasirodyti ir kito turo rungtynėse su „Norwich City“ ekipa, nes naujausi duomenys skelbia, kad H.Gomesas patyrė smegenų sutrenkimą ir šiuo metu yra ligoninėje.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./wire
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./wire
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Quique Floresas ir Giedrius Arlauskis
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Quique Floresas ir Giedrius Arlauskis


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius