Tiesiogiai
VALINSKAS ŽINO: prezidento rinkimų naktis tiesiogiai

Po gražaus pusfinalio L.Jardimas didžiavosi komanda, M.Allegri ragino savus neužmigti ant laurų

Turino „Juventus“ antrą kartą per pastaruosius trejus metus žais Čempionų lygos finale, kai antradienio pusfinalio antrosiose rungtynėse 2:1 įveikė „Monaco“ (bendras rez. 4:1). Po rungtynių pastarosios ekipos treneris Leonardo Jardimas gyrė savo komandą už gerą pasirodymą, o Massimiliano Allegri priminė, kad dar niekas nelaimėta.
„Juventus“ žais finale
„Juventus“ žais finale / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes esame labai laimingi, kad žaidėme pusfinalyje – aš didžiuojuosi žaidėjais. Puikiai reprezentavome Prancūzijos futbolą, dabar turime susikaupti ir užbaigti darbą lygoje.

„Juventus“ nebuvo praleidusi įvarčio 7 rungtynėse, o mums pavyko įmušti. Pirmasis mačas buvo smūgis mūsų ambicijoms, tačiau žaidėjai niekada nepasidavė. Sužaidėme geras rungtynes, įmušėme įvartį ir išeiname aukštai pakeltomis galvomis“, – po mačo kalbėjo L.Jardimas.

Įvartį Turine pelnęs jaunasis Kylianas Mbappe tapo jauniausiu žaidėju, įmušusiu Čempionų lygos pusfinalyje. Tačiau prancūzas nesureikšmino savo smūgio.

„Mano įvartis nieko nereiškia, tačiau paliekame Europą nesigailėdami. Žaisdami prieš geriausius visi daug išmokome ir kitais metais bandysime grįžti dar geresni“, – teigė K.Mbappe.

Massimiliano Allegri po mačo teigė, kad pergalė prieš „Monaco“ nereikš nieko, jeigu „Juventus“ nesugebės pasiekti pergalės finalo rungtynėse Kardife.

„Mes turime kautis dėl pergalės, tikiuosi, kad tai yra tie metai ir mes galėsime laimėti. Turime būti dar labiau susikaupę, geriau palaikyti kamuolį, tačiau neužmiršti ir kitų svarbių rungtynių iki finalo.

Turime pasiekti gerą rezultatą mače su „Roma“ (lygiosios garantuotų „Serie A“ titulą), dar žaisime „Coppa Italia“ finalą su „Lazio“. Džiaugiuosi vaikinais, kurie pasiekė finalą, tačiau rytoj viską užmirštame ir susikaupiame iš naujo“, – kalbėjo M.Allegri.

Prieš dvejus metus „Juventus“ finale 1:3 nusileido „Bercelona“ futbolininkams. Pastarąjį kartą finalą „Juventus“ laimėjo 1996 m., kai po 11 metrų baudinių serijos palaužė Amsterdamo „Ajax“.

Vėliau ėjo keturi iš eilės pralaimėti finalai – 1997, 1998, 2003 ir 2015 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius