Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kepenų persodinimo operacijos sveikstantis Ericas Abidalis veržiasi į aikštę

Po sudėtingos kepenų persodinimo operacijos atsigaunantis prancūzas Ericas Abidalis veržiasi į aikštę. Futbolininko reabilitacija jau keletą mėnesių vyksta pagal numatytą planą, o pats žaidėjas jaučia, kad jėgos grįžta.
Ericas Abidalis
Ericas Abidalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po chirurginės intervencijos, kurios metu E. Abidaliui buvo persodintos donoru tapusio jo pusbrolio kepenys, „Barcelona“ gynėjas neteko aštuonių kilogramų svorio. Tačiau dabar nuolatinė gydytojų priežiūra ir treniruotės sporto salėje ima brandinti taip lauktus vaisus – futbolininkas aktyviai mankštinasi keturis kartus per savaitę ir jau priaugo šešis kilogramus, rašo fcbarcelona.lt.

E.Abidalį stebintys medikai nustatė, kad žaidėjo organizmas normaliai reaguoja į fizinius krūvius, o pats futbolininkas per savaitę pasunkėja maždaug 800 gramų. Tikimasi, kad metų pabaigoje bus priimtas galutinis sprendimas, ar prancūzas turi galimybių grįžti į profesionalų sportą.

Dar vasarą chirurgas Juanas Carlosas Garcia-Valdecasas, operavęs futbolininką, tvirtino nematą priežasčių, dėl kurių gynėjas negalėtų grįžti į aikštę ir pabrėžė: „Tas žmogus turi milžiniškas energijos bei gyvybiškumo atsargas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius