-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po kuriozinio Cristiano Ronaldo įvarčio „Real“ dar kartą įveikė „Tottenham“, į Čempionų lygos pusfinalį žengė ir „Schalke“

Ispanijos futbolo sirgalių svajonė išsipildė. UEFA Čempionų lygos pusfinalyje laukia milžinišką ažiotažą kelianti Madrido „Real“ ir „Barcelona“ klubų dvikova. „Real“ į pusfinalį žengė trečiadienį antrą kartą įveikusi Londono „Tottenham“ (Anglija). Dėl vietos Čempionų lygos finale kovos ir Gelzenkircheno „Schalke“ (Vokietija).
Po Cristiano Ronaldo smūgio Heurelho Gomesas nesugraibė kamuolio
Po Cristiano Ronaldo smūgio Heurelho Gomesas nesugraibė kamuolio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Minimalią „Real“ pergalę 1:0 (0:0) trečiadienį Londone lėmė kuriozinis Cristiano Ronaldo (50 min.) įvartis. Portugalo smūgiuotas kamuolys pataikė tiesiai į „Tottenham“ vartininką Heurelho Gomesą, tačiau šis apmaudžiai suklydo ir leido kamuoliui įriedėti į vartus.

Pirmąsias poros rungtynes prieš savaitę Ispanijoje „Real“ buvo laimėjęs net 4:0, todėl pusfinalio seriją Madrido klubas laimėjo bendru rezultatu 5:0.

Balandžio 26-27 ir gegužės 3-4 dienomis vyksiančiuose Čempionų lygos pusfinaliuose „Real“ varžysis su „Barcelona“.

Įdomu, jog šio sezono pabaigoje futbolo sirgaliai turės net keturias galimybes išvysti „El Clasico“ vadinamą nesutaikomų priešų dvikovą. Jau šį šeštadienį „Real“ ir „Barcelona“ kausis Ispanijos čempionate, o balandžio 20 dieną – šalies taurės finale.

Kuriozinis Cristiano Ronaldo įvartis:

Kitame Čempionų lygos pusfinalyje dėl vietos finale kausis „Manchester United“ ir „Schalke“ vienuolikės.

Gelzenkircheno klubas trečiadienį namuose dar kartą įrodė savo pranašumą prieš praėjusio sezono turnyro nugalėtoją Milano „Inter“ (Italija) – 2:1 (1:0).

Pirmą mačą svečiuose „Schalke“ buvo laimėjusi net 5:2, o bendras ketvirtfinalio serijos rezultatas – 7:3 Vokietijos ekipos naudai.

Tik devintą vietą šiame Vokietijos futbolo čempionate užimančiai „Schalke“ komandai įvarčius pelnė Raulis (45 min.) ir Benediktas Howedesas (81 min.). Rezultatą buvo išlyginęs Thiago Motta (49 min.).

Verta pažymėti, jog Rauliui šis įvartis buvo jau 72-asis per visą karjerą Čempionų lygos turnyre. Pagal šį rodiklį ispanas išlieka rekordininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius