Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po laukinio kivirčo – „Chelsea“ ir „Tottenham“ trenerių pasiteisinimai

Antonio Conte ir Thomas Tuchelis tikriausiai negreitai susės kartu pavakarieniauti. Anglijos lygos derbyje „Chelsea“ ir „Tottenham Hotspur“ treneriai surėmė kaktas per rungtynes ir po finalinio šviplpuko.
Thomas Tuchelis ir Antonio Conte sukonfliktavo.
Thomas Tuchelis ir Antonio Conte sukonfliktavo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15min jau rašė, jog rungtynės baigėsi 2:2, o aistros virė ne tik aikštėje, bet prie pat jų, kur ypač emocingai elgėsi treneriai.

„Tottenham Hotspur“ strategas A.Conte pratryško džiaugsmo pliūpsniu, kai jo auklėtiniai išlygino rezultatą (1:1) kovoje prieš jo buvusią komandą.

Italo emocijos prie pat varžovų techninės zonos išprovokavo dabartinį „Chelsea“ strategą Thomą Tuchelį, kuris puolė priekaištauti, o dviejų trenerių ugnį gesino įsikišę asistentai.

Abu treneriai buvo nubausti geltonomis kortelėmis, bet viskas tuo nesibaigė.

Jie dar turėjo po progą džiaugtis įvarčiais, o po 2:2 pasibaigusio mačo prasilenkdami vėl sukipišavo spausdami vienas kitam ranką.

kai Th.Tuchelis sulaikė A.Conte už rankos, vėl kilo kivirčas, kurį turėjo spręsti aplinkiniai. Šįkart teisėjas abiem treneriams skyrė po raudoną kortelę.

„Maniau, kad kai spaudi rankas, turi žiūrėti vienas kitam į akis. Tačiau Conte turėjo kitą nuomonę, – antrąjį konfliktą „Sky Sports“ aiškino Th.Tuchelis. – Tai nebuvo būtina, bet daug dalykų įvyksta, nors nebūna būtini.“

„Teisėjas parodė man raudoną kortelę, nors aš gerai nesupratau tokios įvykių dinamikos. Nemanau, kad tai didelė problema. Galvoju, kad įvarčių šventimas buvo visai geras“, – sakė A.Conte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius