-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po lygiųjų su Lietuva slovakų treneris Stanislavas Griga gyrė savo auklėtinius už kovingumą

Slovakijos rinktinės treneris Stanislavas Griga po lygiųjų 1:1 su Lietuvos rinktine gyrė savo ekipos žaidėjus už kovingumą, parodytą antrame kėlinyje. Ekipos vairininkas teigė, kad jo futbolininkui parodyta raudona kortelė buvo ginčytina, tačiau tai sutelkė komandą.
Stanislavas Griga
Stanislavas Griga / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

„Rungtynių pradžia buvo labai aktyvi, tačiau vėliau mano žaidėjai tapo pasyvūs ir 25 minučių atkarpą mes pralaimėjome, o Lietuva visiškai kontroliavo žaidimą. Vėliau atsigavome, pelnėme išlyginamąjį įvartį ir į pertrauką išėjome labai geros nuotaikos“, – teigė S.Griga.

„Antrame kėlinyje tikėjomės išlaikyti tokį patį tempą ir psichologinę persvarą, tačiau viską aukštyn kojom apvertė raudona kortelė. Tačiau esu patenkintas, kad likę mažumoje žaidėme neblogai, sukūrėme gerų progų ir, svarbiausia, neleidome įmušti priešininkams“, – savo auklėtinių žaidimu buvo patenkintas S.Griga.

Slovakų vairininkas pripažino, kad lietuviai žaidė kompaktišką ir agresyvų futbolą, kas kažkiek nustebino.

Galutinį rezultatą Slovakijos ekipos vairininkas vertina dviprasmiškai: „Iš dalies esame patenkinti, nes svečiuose iškovojome tašką prieš pajėgų oponentą, o žaidėme mažumoje. Tačiau antrame kėlinyje galėjome įmušti, tad rezultatas galėjo būti ir geresnis“, – kalbėjo S.Griga.

Treneris labiausiai gyrė savo auklėtinių žaidimą paskutinėmis 15-a pirmo kėlinio minučių, tačiau peikė už pasyvumą rungtynių pradžioje bei praleistą įvartį. „Dabar sunku pasakyti – suklydo vartininkas ar gynėjas, tačiau situacija buvo labai paprasta“, – teigė S.Griga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius