Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pažeminimo „Man Utd“ strategas prisiėmė atsakomybę, C.Ronaldo kreipėsi į sirgalius

„Manchester United“ sirgaliai norės kuo greičiau pamiršti sekmadienio vakarą. Namuose žaidęs „raudonųjų velnių“ klubas beviltiškai 0:5 nusileido „Liverpool“ klubui, o viltį praradę ekipos aistruoliai iš „Olf Trafford“ stadiono ėmė skirstytis dar tik įsibėgėjant antrajam kėliniui. Po žeminančio pralaimėjimo aršiausiam priešui „Man Utd“ strategas Ole Gunnaras Solskjaeras prisiėmė atsakomybę, o didžiausia žvaigždė Cristiano Ronaldo kreipėsi į sirgalius.
Cristiano Ronaldo ir Ole Gunnaras Solskjaeras
Cristiano Ronaldo ir Ole Gunnaras Solskjaeras / „Scanpix“/AP nuotr.

5, 13, 38, 45+5 ir 50 minutėmis „Liverpool“ žaidėjai sutalžė į šipulius Mančesterio ekipos gynybą. Tris įvarčius pelnė Mohamedas Salahas, po vieną – Naby Keita ir Diogo Jota.

Pralaimėjimą dar labiau apkartino Paulio Pogba raudona kortelė, kurią prancūzas antrajame kėlinyje gavo praėjus vos 15-ai minučių nuo momento, kai žengė į aikštę po keitimo.

„Liverpool“ dominavimo neištvėrę „Man Utd“ sirgaliai stadioną ėmė palikinėti dar antrojo kėlinio pradžioje, o 65-ą minutę iš „Old Trafford“ traukė šimtai, jei ne tūkstančiai, „raudonųjų velnių“ aistruolių.

„Sunku kažką pasakyti, išskyrus tai, kad tai buvo tamsiausia diena man treniruojant šią komandą, – po mačo „Sky Sports“ televizijai sakė Mančesterio klubą treniruojantis norvegas O.G.Solskjaeras. – Nebuvome geri nei individualiai, nei kaip komanda. Negali tokiai komandai kaip „Liverpool“ suteikti tiek šansų, o mes suteikėme.

Visas mūsų pasirodymas nebuvo geras. Davėme jiems laisvės, jie susikūrė šansus ir buvo labai tikslūs juos išnaudodami. Manau, kad rungtynes galutinai nulėmė trečias jų įvartis.

Prisiimu atsakomybę už pralaimėjimą. Turime puikų trenerių štabą, bet aš pasirinkau taktiką, kuria žaisime rungtynėse.“

„Scanpix“ nuotr./Fredas
„Scanpix“ nuotr./Fredas

Tai jau ne pirmas kartas, kai O.G.Solskjaero komanda pralaimi triuškinančiu rezultatu „Premier“ lygoje. Pernai raudonoji Mančesterio ekipa 1:6 nusileido Londono „Tottenham Hotspur“.

Vis dėlto panašu, kad būtent nesėkmė prieš „Liverpool“ perpildė „Man Utd“ sirgalių kantrybės taurę.

Anglijos pirmenybėse vieną brangiausių sudėčių turinti ekipa nelaimi jau daugiau nei mėnesį, o UEFA Čempionų lygoje pergales prieš „Villarreal“ ir Bergamo „Atalanta“ išplėšė tik paskutinėmis minutėmis pelnytų Cristiano Ronaldo įvarčių dėka.

Po sekmadienį patirto pralaimėjimo, kuris buvo trečias didžiausias „Manchester United“ klubo istorijoje, O.G.Solskjaero komanda nukrito iki septintosios vietos „Premier“ lygoje ir nuo lyderės Londono „Chelsea“ atsilieka aštuoniais taškais.

„Toli nuėjome su šia grupe ir esame per arti, kad dabar imtume ir pasiduotume, – paklaustas, ar mano, jog yra tinkamas žmogus toliau dirbti klube, sakė norvegas. – Nieko negirdėjau apie galimą pasitraukimą. Visi esame nusivylę. Negalėčiau pasakyti, kad kada nors jaučiausi blogiau, manau, kad tai – žemiausias taškas. Bet kaip jau sakiau, prisiimu atsakomybę, ir toliau ją prisiimsiu. Tačiau tikiu savimi ir tikiu, kad artėjame prie savo tikslų, nors rezultatai pastaruoju metu nebuvo geri.“

15min koliažas / Scanpix nuotr./Ole Gunnaras Solskjaeris ir Mohamedas Salahas
15min koliažas / Scanpix nuotr./Ole Gunnaras Solskjaeris ir Mohamedas Salahas

Po gniuždančios nesėkmės į sirgalius per instagramą kreipėsi ir Cristiano Ronaldo.

„Kartais rezultatas nėra toks, dėl kokio kovojome. Kartais rezultatas ne toks, kokio norėtume. Ir tai priklauso tik nuo mūsų, daugiau neturime ko kaltinti. Mūsų sirgaliai, kaip visada, buvo nuostabūs ir nuolat mus palaikė. Jie nusipelnė daugiau, kur kas daugiau, o mes turime jiems tai suteikti. Mūsų laikas yra dabar!“ – rašė portugalas.

Artimiausias rungtynes „Man Utd“ žais šeštadienį, kai išvykoje juos testuos „Tottenham“ žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius