Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo Čempionų lygoje Roberto Mancini prisiėmė kaltę, o Jose Mourinho padėties nedramatizavo

Trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygoje vyko aštuonios trečiojo turo rungtynės, kuriose užfiksuotas ne vienas netikėtas rezultatas. „Mirtininkų“ D grupėje „Manchester City“ išvykoje pralaimėjo Amsterdamo „Ajax“, o Madrido „Real“ nusileido Dortmundo „Borussia“.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Miestiečių“ treneris Roberto Mancini po pralaimėjimo, kuris komplikavo komandos galimybes patekti į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas, teigė, kad tai yra trenerio kaltė.

Italas po antrojo „Ajax“ įvarčio pakeitė komandos išsidėstymą į 3-5-2, tačiau netrukus Anglijos čempionus olandai nubaudė trečiuoju įvarčiu.

Šiandien išsipildė mūsų vaikystės svajonė – nugalėti Madrido „Real“ savo aikštėje.

„Manau, kad priešininkai buvo tiesiog stipresni ir žaidė geresnį futbolą. Pralaimėjimas yra mano kaltė, nes nesugebėjau tinkamai paruošti komandos rungtynėms. Nenuvertinau „Ajax“, tačiau prieš mačą galvojau, kad rungtynės klostysis viena linkme, o buvo visiškai priešingai – plano B neturėjome. Vis dėlto sukūrėme progų pelnyti įvarčius, tačiau jų neišnaudojome – Čempionų lygoje reikia išnaudoti progas, kitaip į kitą etapą nepateksi. Žaisti jame mes turime labai mažai galimybių“, – nusivylęs kalbėjo R.Mancini.

Tuo tarpu iki trečiojo turo G grupėje lyderiavusio „Real“ treneris Jose Mourinho po pralaimėjimo Dortmunde teigė, kad padėties dramatizuoti nereikia.

AFP/Scanpix nuotr./M.Schmelzeris džiaugiasi pergalingu įvarčiu
AFP/„Scanpix“ nuotr./M.Schmelzeris džiaugiasi pergalingu įvarčiu

„Pralaimėjome rungtynes, tačiau nereikia to sureikšminti. Labai stiprioje grupėje esame antroje vietoje – tai ne tobulas rezultatas, tačiau mums tinka. Turime šešis taškus, o iš trijų ateinančių rungtynių, dvi žaisime namuose – taigi situaciją valdome mes“, – teigė 49 metų portugalas.

M.Schmelzeris (Antro „Borussia“ įvarčio autorius): „Šiandien išsipildė mūsų vaikystės svajonė – nugalėti Madrido „Real“ savo aikštėje. Vis dar negaliu patikėti, kad pergalingą įvartį įmušiau aš“.

Frankas De Boyeris („Ajax“ treneris): „Šiandien gerbėjai galėjo išvysti puikų „Ajax“ žaidimą. Svečiai neturėjo atsakymų mūsų puikiam pasirodymui, tad pergalės mes tikrai nusipelnėme“.

D grupės turnyrinė lentelė:
Vieta Komanda R. P. Lg. Pr. Įv.sant. Taškai
1. „Borussia“ 3 2 1 0 +2 7
2. „Real“ 3 2 0 1 +3 6
3. „Ajax“ 3 1 0 2 -2 3
4. „Manchester City“ 3 0 1 2 -3 1

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius