Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Real“ šėlsmo Londone T.Tuchelis įspėjo „Chelsea“: „Madride mus sutriuškins“

UEFA Čempionų lygos nugalėtojo titulą vis dar ginantis Londono „Chelsea“ klubas pirmąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes namie pralaimėjo Madrido „Real“ net 1:3.
Thomas Tuchelis
Thomas Tuchelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Visus tris įvarčius nugalėtojams mušė Karimas Benzema, hat-tricku pasižymėjęs antrose Čempionų lygos rungtynėse iš eilės.

„Skaudus pralaimėjimas. Pirmasis mūsų kėlinys buvo vienas prasčiausių namų stadione, kokius tik esu matęs“, – pasiteisinimų neieškojo „Chelsea“ treniruojantis vokietis Thomas Tuchelis.

„Mūsų perdavimai... Kur mes juos atlikome, kaip ir kada... Kada atakavome ir kaip kontroliavome kamuolį... Tai buvo taip toli nuo mūsų standartų, kad negalime skųstis, jog pralaimėjome.

Jeigu nepakeisime savo galvų, mes pralaimėsime ir savaitgalį „Premier“ lygoje prieš „Southampton“, o Madride būsime tiesiog sutriuškinti“, – kalbėdamas su „BT Sport“ rėžė „Chelsea“ strategas.

„Aš mes dar galime panaikinti šį skirtumą? Šiandien sakau, kad ne. Su tokiu žaidimu – niekaip. Kiek komandų yra panaikinusios tokį skirtumą išvykoje? Turime būti nuoširdūs sau ir realistai. Taip, mes kovosime, bet pirmiausia turime pasikeisti. Tik tada galime turėti šansą“, – pridūrė T.Tuchelis.

Jo auklėtiniams tai buvo antras sutriuškinimas „Stamford Bridge“ stadione iš eilės. Prieš kelias dienas „Premier“ lygos rungtynėse čia 4:1 šeimininkavo ir „Brentford“ futbolininkai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Karimas Benzema mušė tris Londone.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Karimas Benzema mušė tris Londone.

Tuo metu skambią pergalę iškovojęs Carlo Ancelotti gyrė rungtynių herojų K.Benzemą, bet iš pradžių pajuokavo, kad nedaug trūko, jog pagrindinis puolėjas nebūtų pasirodęs aikštėje.

„Prieš pat rungtynes jis pametė savo akreditaciją, – kalbėdamas su „Amazon Prime“ šypsojosi C.Ancelotti. – Pasakiau, kad greičiau ją rastų, nes negalės patekti į stadioną. Laimei, jis ją rado.“

„Kaip galėčiau apibūdinti jo pasirodymą? Aš neturiu tam žodžių. Tiesiog trumpai – didysis Karimas“, – auklėtinį gyrė „Real“ strategas.

„Visi žaidėme gerai. Gerai kontroliavome rungtynes, gerai gynėmės ir pavojingai kontratakavome. Įgijome pranašumą, bet nemanau, kad jau viskas baigta. Tai tik pirma dalis, mūsų dar laukia antroji“, – neatsipalaiduoti savo žaidėjus ragino C.Ancelotti.

Bent 3 įvarčius dvejose rungtynėse namuose iš eilės „Chelsea“ klubas praleido pirmą kartą per 10 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius