-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Real“ triumfo – liaupsės „gelbėtojams“ K.Benzema ir K.Navasui

Zinedine'as Zidane'as iki pabaigos tikėjo savo tautiečiu, o Karimas Benzema „iššovė“ tuomet, kai to labiausiai reikėjo. Du prancūzo įvarčiai antradienio vakarą nutiesė Madrido „Real“ kelią į Čempionų lygos finalą. Trečią iš eilės.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Santiago Bernabeu“ vykusi atsakomoji pusfinalio dvikova tarp „Real“ ir „Bayern“ baigėsi taikiai 2:2, bet bilietas į Kijevą atiteko ispanams dėka svečiuose iškovotos pergalės 2:1.

Z.Zidane'as dar kartą parodė fantastišką nuojautą. Svarbiausioje sezono dvikovoje leido K.Benzema į aikštę, nors puolėjas pastaruoju metu gerokai strigo.

Už pasitikėjimą snaiperis atsidėkojo įvarčiais ir kelialapiu į trečią iš eilės finalą.

„Tai buvo nuostabus vakaras tiek man, tiek visai komandai. Kartais viskas sekasi puikiai, kartais ne. Tiesa yra tai, kad šį kartą mėgavausi žaidimu ir tuo kas vyksta su savo partneriais bei sirgaliais“, – po mačo kalbėjo didvyriu tapęs K.Benzema.

Pirmąsias rungtynes Miunchene prancūzas praleido ant atsarginių suolo, o per pastaruosius 12 mačų buvo pasižymėjęs vos sykį.

„Labai džiaugiuosi dėl jo, jis visuomet labai pasitiki savimi ir tikisi įmušti. Jo įvarčiai išvedė mus tolyn. Benzema nusipelnė to už tai, kad dirba savo darbą ir niekada nepasiduoda. Jo komandos draugai ir sirgaliai parodė, kaip Karimą brangina“, – po mačo kalbėjo „Real“ strategas Z.Zidane'as.

„Santiago Bernabeu“ pratrūko didelėmis ovacijomis, kai antrajame kėlinyje K.Benzema pakeitė Garethas Bale'as.

„Benzema visuomet labai sunkiai dirba dėl komandos, o šį sykį sužaidė nuostabiai. Ir tai ne tik dėl įvarčių. Bendrai jo pasirodymas buvo fantastiškas“, – savo komandos draugą po mačo gyrė Toni Kroosas.

Kitas antradienio vakaro „Real“ didvyris – vartininkas Keyloras Navasas. Kostarikietis kelis kartus gelbėjo komandą, pademonstravęs fantastišką drąsą antrajame kėlinyje, kai „Bayern“ bandė surengti varžovų vartų šturmą.

„Tokie mačai ir atskiria gerus vartininkus nuo ne tokių didžių. Keyloras antrajame kėlinyje mums nepaprastai daug padėjo. Būtent jo dėka vis dar esame gyvi“, – kalbėjo Z.Zidane'as.

Tokios pačios nuomonės po mačo buvo ir jo oponentas Juppas Heynckesas. „Madridas turėtų dėkoti Navasui už fantastišką pasirodymą“, – po mačo pripažino vokietis.

Pats vartininkas po mačo kuklinosi. „Tai buvo sunkus mačas tiek man, tiek komandai. Turėjome daug kentėti, bet uždirbome vietą finale ir pasiekėme tikslą, kurio siekėme nuo pat sezono pradžios“, – ramiai kalbėjo K.Navasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius