-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Rusijoje prasitęsusio Madrido „Real“ įvarčių bado akys krypsta į prancūzą

Madrido „Real“ nebuvo tvėręs tokios ilgos įvarčių sausros nuo tada, kai šiame Ispanijos klube dar žaidė Davidas Beckhamas.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį Čempionų lygoje pralaimėtas mačas 0:1 Maskvos CSKA klubui šio turnyro nugalėtojams Madrido futbolininkams buvo trečiosios rungtynės paeiliui be įvarčio – tai pati ilgiausia serija nuo 2006-2007 m. sezono.

Tais laikais olandas Ruudas van Nistelrooy nutraukė įvarčių badą. Šįsyk „Real“ treneris Julenas Lopetegui laukia, kol prabils prancūzas Karimas Benzema, įvarčio nepelnęs jau šešeriose rungtynėse.

„Tai nėra vien tik Benzema problema, bet ir kitų atakuojančių žaidėjų, – sakė J.Lopetegui. – Karimas žaidė visose mūsų rungtynėse, mes juo visiškai pasitikime.

Įvarčiai dažnai ateina staiga, o sezoną jis pradėjo fantastiškai. Šiuo metu jam ir komandai nesiseka gerai prie varžovų vartų, bet jis vėl įmuš anksčiau ar vėliau.“

Madrido futbolininkai tris kartus sudrebino vartų konstrukciją Maskvoje, bet vienintelis Nikola Vlašičiaus įvartis 2-ąją minutę atnešė pergalę CSKA, o tuo pačiu – prailgino „Real“ nerezultatyvių rungtynių atkarpą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Maskvos CSKA
AFP/„Scanpix“ nuotr./Maskvos CSKA

Praėjusį trečiadienį Karališkasis klubas 0:3 pralaimėjo „Sevilla“ klubui Ispanijos lygoje, o šeštadienį Madrido derbyje 0:0 sužaidė su „Atletico“.

„Žaidžiant namie, ankstyvas įvartis lėmė idealią padėtį CSKA klubui, o mes nepasinaudojome savo šansais“, – sakė J.Lopetegui.

Čempionų lygos nugalėtojų titulą ginanti komanda kontroliavo kamuolį 70 proc., smūgiavo 26 kartus į vartus, metė į kovą Luką Modričių, kurį iš pradžių planavo patausoti, bet vis tiek nepramušė rusų gynybos.

CSKA vartininkas Igoris Akinfejevas ir dešinysis gynėjas Mario Fernandesas šventė jau antrą sensacingą pergalę prieš ispanus, praėjus trims mėnesiams nuo pasaulio čempionato aštuntfinalio, kuriame Rusijos rinktinė po 11 metrų baudinių eliminavo Ispaniją.

„Scanpix“ nuotr./Karimas Benzema ir Igoris Akinfejevas (kairėje)
„Scanpix“ nuotr./Karimas Benzema ir Igoris Akinfejevas (kairėje)

„Real“ kankina ir traumos – Dani Carvajalis paliko aikštę prieš pertrauką ir papildė traumuotų žaidėjų sąrašą, kuriame jau yra Garethas Bale'as, Marcelo ir Isco.

Kitose G grupės rungtynėse „Roma“ 5:0 sutriuškino Pilzeno „Viktoria“.

Netikėtai G grupės lyderiais su 4 taškais tapo CSKA futbolininkai, tarp kurių ryškiausiai šviečia 20-metis N.Vlašičius, pasiskolintas Rusijos klubo iš „Everton“ komandos.

Jaunasis kroatas yra garsiosios šuolininkės į aukštį Blankos Vlašič brolis. “Ulalaaaaaa!“, – Twitter tinkle po brolio įvarčio pasidžiaugė dukart pasaulio lengvosios atletikos čempionė.

Kroatas pasižymėjo įvarčiais ir 2:2 pasibaigusiose pirmosiose Čempionų lygos rungtynėse su „Viktoria“ bei Rusijos lygos mače (1:1) su Maskvos „Spartak“.

„Jis fantastiškas ne tik šiose rungtynėse, bet ir mačuose prieš tai, – sakė CSKA treneris Viktoras Gončarenka. – Jis supranta, kad turi būti lyderis ir priėmė šią naštą.“

Madrido „Real“ gali guostis, kad galbūt keli kiti mačai susiklostys geriau, nes varžovai bus ne aukščiausio kalibro – „Alaves“ ir „Levante“ Ispanijos lygoje ir „Viktoria“ Čempionų lygoje. O spalio 28 dieną laukia „El Clasico“ Barselonoje.

VIDEO: „Vieni vartai“: nesutarimų draskomas „Man Utd“, legionieriai „A“ lygoje ir žiaurus Evra kerštas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius