Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po skandalingų rungtynių Čempionų lygoje – suspenduotas teisėjas C.Čakiras

Vienu geriausių futbolo teisėjų laikomas Cuneytas Čakiras turės padėti švilpuką į šalį. „Gazetta dello Sport“ skelbia, kad arbitras iš Turkijos ir jo VAR asistentas suspenduoti po skandalingų Čempionų lygos rungtynių.
Cuneytas Cakiras ir „AC Milan“ ekipa
Cuneytas Cakiras ir „AC Milan“ ekipa / „Scanpix“ nuotr.

Namuose žaidusi Italijos ekipa „AC Milan“ dramatiškai 1:2 pralaimėjo Madrido „Atletico“. Pergalingą įvartį jau 7-tą teisėjo pridėto laiko minutę pelnė Luisas Suarezas, realizavęs 11 metrų baudinį.

Pastarasis skirtas po itin ginčytinos situacijos – pirmasis kamuolį ranka palietė „Atletico“ futbolininkas. Nepaisant to, ir po VAR peržiūros, baudinys vis tiek buvo skirtas.

Ginčytinų švilpukų šiose rungtynėse buvo ir daugiau. Nesužaidus nė pusvalandžio, už dvi geltonas korteles iš aikštės buvo pašalintas „AC Milan“ saugas Franckas Kessie, o „Atletico“ žaidėjas Geoffrey Kondogbia antrajame kėlinyje griežčiausios nuobaudos išvengė.

„Gazetta dello Sport“ skelbia, kad UEFA suspendavo ir pagrindinį rungtynių teisėją C.Čakirą ir VAR kambaryje dirbusį jo tautietį iš Turkijos Abdulkadirą Bitigeną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas