-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po susidūrimo su Cristiano Ronaldo Giedrius Arlauskis sulaukė komplimentų

Giedrius Arlauskis debiutavo Ispanijos „Primera“ lygoje. Kiekvieno futbolininko svajonė vienoje stipriausių pasaulio futbolo lygų debiutuoti „Santiago Bernabeu“ stadione. Tiesa, Madrido „Real“ šeši įvarčiai apkartino lietuvio pasirodymą. Nepaisant to, ispanai buvo gailestingi ir pripažino – tai buvo prasta diena debiutui.
Giedrius Arlauskis ir Cristiano Ronaldo
Giedrius Arlauskis ir Cristiano Ronaldo / „Scanpix“/AP nuotr.

Nors oficialiu „Espanyol“ nariu G.Arlauskis tapo tik šią savaitę, treneris jau pirmosiose rungtynėse metė lietuvį į „ugnį“.

Lietuvis praleido šešis įvarčius ir leido aikštėje siautėti Cristiano Ronaldo, tačiau kaltinti vien vartininką būtų neteisinga.

Madrido ekipos treneris Zinedine'as Zidane'as po rungtynių džiaugėsi, kad C.Ronaldo atsakė į kritikų verdiktus. 30-metis pastaruoju metu sunkiau mušė įvarčius, tačiau trejetukas į G.Arlauskio ginamus vartus patenkino visus.

„Visi pripratome, kad Cristiano muštų įvarčius, todėl, kai jis neįmuša trijų, visi būna nepatenkinti. Jokios problemos nėra, jeigu jis kartais neįmuša. Jis turi didelių ambicijų“, – kalbėjo Z.Zidane'as.

„Giedriaus Arlauskio vartai buvo bombarduojami nuo pat rungtynių pradžios. Bandė Marcelo, Isco ir C.Ronaldo, kol pirmasis pasipriešinimą palaužė Karimas Benzema“, – apie pirmąjį įvartį rašė „Goal.com“.

Apžvalgininkai pabrėžė, kad prieš pasiekdamas lietuvio vartus C.Ronaldo apkvailino net kelis „Espanyol“ gynėjus.

VIDEO: Rungtynių apžvalga

G.Arlauskis sulaukė ir komplimento: „K.Benzema galėjo įmušti dar vieną įvartį antrajame kėlinyje, kai gavo gerą perdavimą iš C.Ronaldo, tačiau puolėjo smūgis galva nebuvo pakankamai galingas ir tikslus, kas sujaudintų G.Arlauskį.“

Po dviejų minučių jis jau atrėmė C.Ronaldo smūgį – pirmąjį savo karjeroje

Barselonos dienraštis „La Vanguardia“ teigia, kad lietuviui tiesiog nepasisekė su debiuto diena.

„Lietuviui nemalonumai prasidėjo labai anksti, tačiau po dviejų minučių jis jau atrėmė C.Ronaldo smūgį – pirmąjį savo karjeroje“, – rašo ispanų apžvalgininkas.

„Nepaisant šešių praleistų įvarčių, G.Arlauskis pademonstravo geras manieras žaidžiant ore ir su pėdomis. Antrajame kėlinyje jis pavogė kamuolį iš C.Ronaldo baudos aikštelėje ir įrodė savo drąsą užtikrindamai pasiųsdamas kamuolį toliau nuo savo vartų“, – reziumavo lietuvio žaidimą stebėję ekspertai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius