Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po svarbios pergalės „Real“ aplenkė „Barcą“ ir kuria spaudimą lyderiui

Madrido „Real“ neatsisako ambicijų išsaugoti Ispanijos čempionų karūną. Svarbią pergalę pasiekęs karališkasis klubas aplenkė „Barceloną“ ir lipa ant kulnų lyderiui Madrido „Atletico“.
Luka Modričius
Luka Modričius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai svečiuose 36-ojo turo rungtynėse 4:1 sutriuškino „Granada“.

„Real“ į priekį išsiveržė sužaidus beveik 17 minučių, kai precizišką Nacho perdavimą smūgiu kaire koja užbaigė Luka Modričius.

Antrasis įvartis krito per pridėtą pirmojo kėlinio laiką – „Granada“ gynybos pasipriešinimo nesulaukęs Rodrygo gana nesunkiai nukreipė kamuolį į kairįjį vartų kampą.

„Granada“ sušvelnino rezultatą 71-ąją minutę. Thibaut Courtois atmušė pirmąjį Luiso Suarezo smūgį, bet kamuolys atiteko Jorge Molinai, kuris neklydo ir smūgiavo į tinklą.

Vis dėlto intriga laikėsi neilgai – jau po keturių minučių Edenas Hazardas atliko skersą perdavimą į baudos aikštelės vidurį, o prie kamuolio suskubęs Alvaro Odriozola pelnė trečiąjį „Real“ įvartį.

Vos po minutės krito ir ketvirtas įvartis – labai nesėkmingai sužaidė toli už baudos aikštelės ribų išėjęs „Granada“ vartininkas, o kamuolį netikėtai gavęs Karimas Benzema pasiuntė jį į visiškai tuščius vartus, įtvirtindamas savo komandos pergalę.

78 taškus surinkęs „Real“ dviem aplenkė „Barcą“ ir tokiu pačiu skirtumu atsilieka nuo „Atletico“, prieš kurį dar turi ir tarpusavio rungtynių pranašumą. Iki sezono pabaigos visoms komandoms liko sužaisti po du mačus.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius