-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po traumos grįžęs Deividas Matulevičius įmušė įvartį į Rumunijos futbolo čempionato lyderio vartus

44-ąjį tašką Rumunijos futbolo pirmenybių 32-ojo turo rungtynėse iškovojo septintąją vietą užimantis Deivido Matulevičiaus Tirgu Žiu „Pandurii“ klubas, pirmadienį svečiuose sužaidęs lygiosiomis 2:2 (0:2) su čempiono titulą jau užsitikrinusia Bukarešto „Steaua“ (75 tšk.).
Deivydas Matulevičius
Deivydas Matulevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dar neįpusėjus kėliniui po tikslių Claudiu Keseru (8 min. iš 11 m baudinio) ir Gabrielio Iancu (18 min.) smūgių šeimininkai jau pirmavo 2:0, tačiau 38-ą minutę liko nepilnos sudėties – iš aikštės buvo pašalintas Federico Piovaccaris.

Antrojo kėlinio pradžioje (47 min.) visą susitikimą žaidęs lietuvis įmušė savo septintąjį įvartį šiame sezone ir sušvelnino rezultatą, o vėliau Danas Nistoras (72 min.) įmušė ir išlyginamąjį įvartį.

Antrąją vietą Rumunijos pirmenybėse užima Džurdžu „Astra“ (66 tšk.) futbolininkai, trečiąją vartininko Povilo Valinčiaus Ploješčio „Petrolul“ (64 tšk.) klubas. Abi šios komandos jau užsitikino čempionato medalius, tačiau tęsia kovą dėl sidabro.

Vartininko Vytauto Černiausko „Vaslui“ (51 tšk.) vienuolikė užima penktąją vietą, Aurimo Vertelio „FC SA Botošani“ (42 tšk.) klubas lieka aštuntas, Vaido Slavicko Piatros Niamco „Cehlaul“ (38 tšk.) ekipa yra vienuolikta, o vartininko Tado Simaičio Galačio „Otelul“ (37 taškai) komanda – trylikta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius