Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po traumos grįžusio Davido Villa sportinė forma – kaip niekada gera

„Barcelona“ futbolo klubo puolėjui Davidui Villa, grįžusiam po dešimt mėnesių trukusio traumo gydymosi, ilgos adaptacijos nereikėjo. Per 57 minutes, kurias praleido aikštelėje Ispanijos „La Liga“ varžybose, jis jau pelnė du įvarčius. Trečiadienį žaidėjas pradeda dar vieną etapą – pasirodymą Čempionų lygoje prieš Maskvos „Spartak“ ekipą, rašo sporto dienraštis as.com.
Davidas Villa
Davidas Villa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Villa grįžo ir tikslingai išnaudoja trenerio Tito Vilanovos duodamą laiką. Vienas dalykas, kurio jam trūksta – į aikštelę išeiti startiniame vienuoliktuke. Tai gali įvykti rytoj, žaidžiant prieš futbolininkus iš Maskvos. Jei tai nenutiks, spėjama, kad šeštadienio dvikovoje su Granada D.Villa jau tikrai bus pirmajame vienuoliktuke.

Grįžus iš Astūrijos regiono kilusiam žaidėjui, „Barcelona“ vėl įgys priekinę liniją, kuri Pepės Guardiolos vadovavimo laikais buvo itin stipri – Messi-Villa-Pedro (MVP). Stipriausia konkurencija dabar D.Villos laukia su Cristian Tello, Alexis ir Isaac Cuenca. Pastarieji du gydosi traumas, tad pagrindinė kova vyks su Tello, kuriam T.Vilanova turi paruošęs svarbių planų. Didžiausias žaidėjo minusas – jo sąskaitoje dar nėra įvarčių. Čia D.Villa pranašesnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius