Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poelgis, suvirpinęs širdis: J.Mourinho sutiko pagerbti mirusį žurnalisto tėvą

Vienas žurnalistas iš Šiaurės Makedonijos ir Londono „Tottenham Hotspur“ treneris Jose Mourinho suvirpino futbolo gerbėjų širdis per spaudos konferenciją. Pirmasis dėl prašymo, o antrasis – dėl kilnaus atsakymo.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

Makedonas žurnalistas pasinaudojo proga ir išsakė itin netikėtą prašymą. Vyras pasakojo apie savo mirusį tėvą ir vieną iš jo paskutinių norų.

„Visų pirma, linkėjimai jums nuo jo, tačiau dabar jis jau danguje. Vieną kartą, kai jis jau sunkiai sirgo, jis man pasakė, kad, jei kada nors turėsiu galimybę su jumis susitikti, paprašyčiau nuotraukos kartu su jumis.

Mano tėtis mane psichologiškai augino taip, kaip jūs treniruojate savo komandas. Pergalės ar pralaimėjimo atveju, jis jautė jums milžinišką pagarbą.

Jei jūs leistumėte man pasidaryti nuotrauką su jumis, aš ją įrėminčiau ir padėčiau tėčio amžino poilsio vietoje“, – aiškino žurnalistas treneriui ir klausė, ar, jei mačas baigsis „Spurs“ palankiu rezultatu, J.Mourinho sutiktų nusifotografuoti.

Treneris iš Portugalijos atsakė į šį žurnalisto prašymą.

„Nuotrauka ir rezultatas čia nesisieja. Nuotrauka tikrai bus, mes tai padarysime. Jei norite, galime susitikti prieš rungtynes. Arba viešbutyje, tai galbūt būtų dar paprasčiau. Ar po rungtynių. Bet tai tikrai nesisies su rezultatu. Man yra malonumas nusifotografuoti su jumis, man yra garbė pagerbti jūsų tėvą, kuris taip gerbė mane“, – atsakė J.Mourinho.

VIDEO: Jose Mourinho is still Special! Watch this exchange with Macedonian reporter Igor Aleksandrovic.

Šiaurės Makedonijoje „Tottenham Hotspur“ ruošiasi šio vakaro Europos lygos atrankos rungtynėms prieš „Škendija“ ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius